Recept: Wrap met ham, appel en bleekselderij
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
4 eetlepels roomkaas
1 wraptortilla (pak 4 stuks)
100 g gekookte ham, in reepjes
1 zoetzure appel (bijv. Granny Smith), in blokjes
1 stengel bleekselderij, fijngesneden
1 wraptortilla (pak 4 stuks)
100 g gekookte ham, in reepjes
1 zoetzure appel (bijv. Granny Smith), in blokjes
1 stengel bleekselderij, fijngesneden
Bereidingswijze van het recept
Smeer de roomkaas op de wraptortilla en verdeel de ham, appel en bleekselderij erover.
Rol de wrap een klein beetje op.
Vouw de zijkanten naar binnen en rol 'm dan helemaal op.
Steek de wrap vast met een cocktailprikker.
Liever een vegetarische wrap? Vervang de ham door kaas en strooi wat fijngehakte walnoten over de roomkaas.