Recept: Zelfgemaakte muesli
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eetlepels havermout (zak 500 g)
4 eetlepels blanke rozijnen (zak 375 g)
1/2 zakje gedroogde abrikozen met sinaas-appelsmaak (250 g), grofgesneden
8 gewelde pruimen (zak 375 g), grofgesneden
500 ml yoghurt
vloeibare honing
4 eetlepels blanke rozijnen (zak 375 g)
1/2 zakje gedroogde abrikozen met sinaas-appelsmaak (250 g), grofgesneden
8 gewelde pruimen (zak 375 g), grofgesneden
500 ml yoghurt
vloeibare honing
Bereidingswijze van het recept
Rooster de havervlokken in een pan met antiaanbaklaag lichtbruin.
Schep de rozijnen, abrikozen en pruimen door elkaar.
Verdeel de yoghurt over 4 kommen.
Schep het gedroogde fruit en de geroosterde havervlokken erop en zoet de muesliyoghurt met honing naar smaak.
Deze muesli is het hele jaar door lekker.
Wilt u eens wat anders? Vervang het gedroogde fruit dan door vers seizoensfruit.