Recept: Makreel met Kervel

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
ca. 20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 bos verse kervel
4 schoongemaakte makrelen
1 eetlepel citroensap
zout
vers gemalen peper
4 theelepels boter
2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze van het recept

  1. Was de kervel onder stromend koud water,uitslaan en laten uitdruipen.

  2. Roer zout en peper door het citroensap en wrijf de makrelen van binnen en van buiten hiermee in.

  3. Leg wat van de kervel in de buikholte van elke makreel,met 1 theelepel boter.

  4. Bestrijk de makrelen met de olijfolie en laat ze op matig vuur op de barbecue onder voortdurend keren en met olie bestrijken in 10-15 minuten goudbruin worden.

  5. Serveer met stokbrood en Weense saus