Recept: Makreel met Kervel
Recept informatie
Bereidingstijd:
ca. 20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 bos verse kervel
4 schoongemaakte makrelen
1 eetlepel citroensap
zout
vers gemalen peper
4 theelepels boter
2 eetlepels olijfolie
4 schoongemaakte makrelen
1 eetlepel citroensap
zout
vers gemalen peper
4 theelepels boter
2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Was de kervel onder stromend koud water,uitslaan en laten uitdruipen.
Roer zout en peper door het citroensap en wrijf de makrelen van binnen en van buiten hiermee in.
Leg wat van de kervel in de buikholte van elke makreel,met 1 theelepel boter.
Bestrijk de makrelen met de olijfolie en laat ze op matig vuur op de barbecue onder voortdurend keren en met olie bestrijken in 10-15 minuten goudbruin worden.
Serveer met stokbrood en Weense saus