Recept: Dippers
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
6 eetlepels groene tomatenketchup
2 dl volle yoghurt
1 theelepel taco seasoningmix (zakje 35 g)
10 sprietjes bieslook
1 flesje Exotic saus (180 ml)
2 eetlepels zilveruitjes
4 eetlepels rozijnen
2 eetlepels musket gemengd (flesje 20 g)
10 eetlepels yoghurtmayonaise
2 eetlepels geraspte belegen kaas
1 eetlepel pizzakruiden (doosje 10 g)
2 dl volle yoghurt
1 theelepel taco seasoningmix (zakje 35 g)
10 sprietjes bieslook
1 flesje Exotic saus (180 ml)
2 eetlepels zilveruitjes
4 eetlepels rozijnen
2 eetlepels musket gemengd (flesje 20 g)
10 eetlepels yoghurtmayonaise
2 eetlepels geraspte belegen kaas
1 eetlepel pizzakruiden (doosje 10 g)
Bereidingswijze van het recept
Groene gruwel: Doe de ketchup met de yoghurt en de tacokruiden in een kommetje.
Knip de bieslook erboven in stukjes en roer alles goed door elkaar.
Lekker met naturelchips.
Discodip: Doe de inhoud van het flesje saus in een kom.
Snij de zilveruitjes klein.
Meng de uitjes samen met de rozijnen door de saus.
Roer er kort voor het serveren 2 eetlepels musket door.
Lekker met tortillachips.
Pizzadip: Roer de mayonaise, de geraspte kaas en de pizzakruiden door elkaar.
Lekker met ribbelchips naturel of soepstengels.