Recept: Witte bonen met paprika en geitenkaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix (3 stuks)
1 courgette
3 eetlepels olijfolie
1 1/2 eetlepel balsamicoazijn
2 blikken witte bonen in tomatensaus (840 g)
150 g geitenkaas, vers
1/2 zak rucola (sla, 75 g)
1 zak paprikamix (3 stuks)
1 courgette
3 eetlepels olijfolie
1 1/2 eetlepel balsamicoazijn
2 blikken witte bonen in tomatensaus (840 g)
150 g geitenkaas, vers
1/2 zak rucola (sla, 75 g)
Bereidingswijze van het recept
Knoflook pellen en fijnsnijden.
Paprika's schoonmaken en in grove stukken snijden.
Courgette schoonmaken en in halve plakjes snijden.
Olijfolie in braadpan verhitten.
Hierin paprika's met knoflook ca.
3 min.
roerbakken.
Balsamicoazijn toevoegen en groenten met deksel op pan op laag vuur ca.
5 min.
smoren.
Courgette toevoegen en laatste 3 min.
meesmoren.
Witte bonen in tomatensaus toevoegen en goed doorwarmen.
Intussen geitenkaas verkruimelen.
Flinke opscheplepel witte bonen op 4 borden scheppen.
Rucola en geitenkaas erover verdelen.