Recept: Kerrierijst met surimi en garnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1/2 pak tuinerwten (diepvries, 450 g)
2 pakjes surimisticks (vis, 150 g)
1/2 zakje verse peterselie ( 30 g)
2 zakken wokrijst frisse kerrie (270 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese roerbakmix (400 g)
1 pakje roze garnalen (125 g)
2 pakjes surimisticks (vis, 150 g)
1/2 zakje verse peterselie ( 30 g)
2 zakken wokrijst frisse kerrie (270 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese roerbakmix (400 g)
1 pakje roze garnalen (125 g)
Bereidingswijze van het recept
Tuinerwten bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.
Surimi in stukken snijden.
Peterselie fijnsnijden.
Kerrierijst volgens aanwijzingen op verpakking losser maken.
Olie in wok verhitten.
Roerbakmix toevoegen en op hoog vuur ca.
4 min.
roerbakken.
Kerrierijst toevoegen en 2-3 min.
meebakken.
Tuinerwten, surimi en helft peterselie erdoor scheppen en doorwarmen.
Garnalen over kerrierijst verdelen.
Bestrooien met rest peterselie.