Recept: Mexicaanse filetlapjes met groenterosti
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zakje zoete puntpaprika's (2 stuks)
1 blikje maiskorrels (198 g)
4 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
1 zak gesneden prei (300 g)
1 zak rosti (diepvries, 600 g)
1 schaaltje filetlapjes a la minute (360 g)
1 1/2 theelepel tacokruiden
1/2 potje tacosaus mild ( 200 ml)
1 blikje maiskorrels (198 g)
4 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
1 zak gesneden prei (300 g)
1 zak rosti (diepvries, 600 g)
1 schaaltje filetlapjes a la minute (360 g)
1 1/2 theelepel tacokruiden
1/2 potje tacosaus mild ( 200 ml)
Bereidingswijze van het recept
Van de paprika zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden.
Mais in zeef laten uitlekken.
2 el olijfolie in wok verhitten en knoflook 2 min.
bakken.
Paprika en prei toevoegen en 2 min.
meebakken.
Mais toevoegen en 1 min.
meebakken.
Groentemengsel in schaal scheppen.
2 el olie in wok verhitten en rosti volgens aanwijzingen op verpakking 10-15 min.
bakken.
Groenten erdoor scheppen en alles goed doorwarmen.
Naar smaak zout en peper toevoegen.
Intussen filetlapjes bestrooien met tacokruiden.
Filetlapjes op hete grill 2 min.
om en om grillen.
Groenterosti over 4 borden verdelen.
Filetlapjes ernaast leggen.
Tacosaus erbij geven.