Recept: Mixed grill met mais
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 maiskolven
zout
peper
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje lamskoteletjes (4 stuks, 280 g)
2 pakjes plakken schouderham (155 g)
1 cup verse vleessaus knoflook (150 g)
1 bak aardappelsalade (600 g)
zout
peper
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje lamskoteletjes (4 stuks, 280 g)
2 pakjes plakken schouderham (155 g)
1 cup verse vleessaus knoflook (150 g)
1 bak aardappelsalade (600 g)
Bereidingswijze van het recept
Barbecue aansteken.
In pan water aan de kook brengen en maiskolven in ca.
8 minuten beetgaar koken.
Lamskoteletjes bestrooien met zout en peper en inwrijven met olie.
Kolven op barbecue rondom lichtbruin roosteren.
Vlees en ham in ca.
6 minuten gaar en bruin roosteren.
Serveren met saus en aardappelsalade.