Recept: Bruschetta met spinazie
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 ciabatta (voorgebakken,250 g)
1 zak spinazie (300 g)
1 sjalotje
1 teentje knoflook
8 zwarte olijven zonder pit
1 eetlepel olijfolie
3 eetlepels parmezaanse kaas
versgemalen zwarte peper
1 zak spinazie (300 g)
1 sjalotje
1 teentje knoflook
8 zwarte olijven zonder pit
1 eetlepel olijfolie
3 eetlepels parmezaanse kaas
versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
Spinazie in grove stukken snijden.
Sjalotje en knoflook pellen en snipperen.
Olijven fijn snijden.
In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca.
2 minuten fruiten.
Olijven ca.
1 minuut meebakken.
Spinazie, onder goed roeren, ca.
2 minuten meebakken.
Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt).
Beleggen met spinaziemengsel.
Bestrooien met kaas en peper.
Bruschetta nog ca.
3 minuten in oven bakken.
Direct serveren.