Recept: Geroosterde bol met pesto-casselerrib
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
1 Italiaanse bol
2 eetlepels kruidenboter
1 kleine rode paprika
1 bolletje mozzarella
2 eetlepels mosterd-honingdressing
1 zakje rocket slamelange (75 g)
50 g casselerrib in pesto
2 eetlepels kruidenboter
1 kleine rode paprika
1 bolletje mozzarella
2 eetlepels mosterd-honingdressing
1 zakje rocket slamelange (75 g)
50 g casselerrib in pesto
Bereidingswijze van het recept
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter.
Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden.
Mozzarella in plakjes snijden.
Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen.
Brood ca.
10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca.
5 minuten laten smelten.
Dressing door sla scheppen.
Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen.
Sla apart erbij serveren.