Recept: Eiermie met Thaise kip
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
1 schaal kipfilet ( 400 g)
5 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels Thaise vissaus
3 eetlepels limoensap
2 teentjes knoflook
1 pak Chinese eiermie (250 g)
1 komkommer
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
5 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels Thaise vissaus
3 eetlepels limoensap
2 teentjes knoflook
1 pak Chinese eiermie (250 g)
1 komkommer
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien.
Marinade roeren van 3 el olie, vissaus en 2 el limoensap.
Knoflook erboven uitpersen.
Kip 10 min.
marineren.
Eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Komkommer schillen en in plakjes schaven.
Van rest van olie, limoensap en zout en peper naar smaak dressing roeren.
Dressing door komkommer scheppen.
In wok kip en marinade op hoog vuur 5 min.
bakken.
Thaise mix toevoegen en 3 min.
meebakken.
Mie toevoegen en door en door verwarmen.
Mie met komkommersalade serveren.