Recept: Thaise tomaten-kippensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 schaaltje kipfilet (300 g)
2 uien
2 eetlepels wokolie (fles 500 ml)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 eetlepel rode currypasta (225 g)
1 pot basis voor tomatensoep (430 ml)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
1 pak naanbrood naturel (280 g)
2 uien
2 eetlepels wokolie (fles 500 ml)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 eetlepel rode currypasta (225 g)
1 pot basis voor tomatensoep (430 ml)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
1 pak naanbrood naturel (280 g)
Bereidingswijze van het recept
Kipfilet in smalle reepjes snijden.
Uien pellen en snipperen.
In soeppan olie verhitten en kipfilet in 3 min.
rondom bruinbakken.
Ui en roerbakmix erdoor scheppen en 3 min.
meebakken.
Currypasta 1 min.
meebakken.
Basis voor tomatensoep, 3 potten water en kokosmelk erdoor roeren en aan de kook brengen.
Soep 5 min.
zachtjes laten koken.
Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Soep met naanbrood serveren.