Recept: Thaise drumsticks met kokoscurry
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g pandanrijst
8 kipdrumsticks
3 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels rode Thaise currypasta (pot, 225 g)
400 ml kokosmelk
3 eetlepels oosterse roerbakolie
2 zakken Thaise groentemix (400 g)
2 eetlepels ketjap manis
8 kipdrumsticks
3 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels rode Thaise currypasta (pot, 225 g)
400 ml kokosmelk
3 eetlepels oosterse roerbakolie
2 zakken Thaise groentemix (400 g)
2 eetlepels ketjap manis
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Drumsticks met zout en peper inwrijven.
In braadpan zonnebloemolie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken.
Currypasta toevoegen en 1 min.
meebakken.
Kokosmelk erbij schenken en geheel 20 min.
zachtjes laten koken.
In wok roerbakolie verhitten en groenten hierin roerbakken.
Groenten met zout, peper en ketjap op smaak brengen.
Curry met rijst en wokgroenten serveren.