Recept: Thaise sate en currygroenten
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g pandanrijst
450 g biefstuk
3 eetlepels Thaise groene currypasta (potje 225 g)
2 uien
1 zak driekleuren paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
150 ml kokosmelk
450 g biefstuk
3 eetlepels Thaise groene currypasta (potje 225 g)
2 uien
1 zak driekleuren paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
150 ml kokosmelk
Bereidingswijze van het recept
Sateprikkers 1 min.
in water leggen om verbranden te voorkomen.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Biefstuk in blokjes snijden en met 1 1/2 el currypasta bestrijken.
Blokjes aan sateprikkers rijgen.
Uien pellen en snipperen.
Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden.
In wok helft van olie verhitten en uien met paprika 5 min.
roerbakken.
Rest van currypasta en kokosmelk erdoor roeren en zachtjes verhitten.
In koekenpan of grillpan rest van olie verhitten.
Sate in 3 min.
gaar bakken.
Sate met groenten en rijst serveren.