Recept: Thaise kipschotel uit de wok
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g basmatirijst
1 ui
600 g sperziebonen
4 eetlepels (zonnebloem) olie
1 schaaltje kipfiletblokjes (milde Thaise,350 g)
1/2 fles woksaus curry-kokos (175 ml)
1/2 zakje verse koriander (15 g)
1 ui
600 g sperziebonen
4 eetlepels (zonnebloem) olie
1 schaaltje kipfiletblokjes (milde Thaise,350 g)
1/2 fles woksaus curry-kokos (175 ml)
1/2 zakje verse koriander (15 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui pellen en snipperen.
Sperziebonen schoonmaken en in 4 min.
beetgaar koken.
Bonen afgieten.
In wok 2 el olie verhitten en ui 2 min.
bakken.
Sperziebonen toevoegen en 3 min.
meebakken.
In koekenpan rest van olie verhitten en kipblokjes 5 min.
bakken.
Woksaus door sperziebonen roeren en 1 min.
meewarmen.
Koriander fijnknippen.
Rijst met sperziebonen en kipblokjes serveren en met koriander bestrooien.