Recept: Kipcurry met sugarsnaps

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

200 g sugar snaps
3 bosuitjes
1 struik paksoi, schoongemaakt
3 eetlepels (roerbak) olie
2 schaaltjes Thaise kipfiletblokjes met kokos en citroengras
2 pakjes zachte noodles (wok express, 300 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Kook de sugarsnaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 minuten beetgaar.

  2. Spoel ze in een zeef af onder koud water en laat ze uitlekken.

  3. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken.

  4. Snijd de paksoi in brede repen.

  5. Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kipreepjes op hoog vuur in 4 minuten bruin en gaar.

  6. Schep de bosui en de sugarsnaps erdoor en roerbak nog 2 minuten.

  7. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 minuten.

  8. Je kunt de sugarsnaps vervangen door sperziebonen of peultjes van eigen bodem.