Recept: Gegrilde vismix

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 eetlepels citroenolie (flesje 250 ml)
1 pak tonijnsteak (diepvries, 250 g), ontdooid
1 pak zalm (diepvries, 250 g), ontdooid
1 zak gamba's (diepvries 500 g) ontdooid
2 eetlepels kappertjes (potje)
1 eetlepel verse dille (zakje 15 g), fijngesneden
100 ml yoghurt (mager)

Bereidingswijze van het recept

  1. Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie.

  2. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen.

  3. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar).

  4. Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper.

  5. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.

  6. Geen citroenolie in huis? Je kunt ook gewone olie gebruiken, eventueel met een theelepel vers citroensap.