Recept: Knappende kaasbroodjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
6 broodjes
200 gr gekookte ham
100 g boter of margarine
150 g geraspte kaas
zout
peper
2 eierdooiers
200 gr gekookte ham
100 g boter of margarine
150 g geraspte kaas
zout
peper
2 eierdooiers
Bereidingswijze van het recept
Snij de broodjes doormidden en hol ze enigszins uit.
Snij de ham in gelijkmatige dunne repen of kleine blokjes.
Roer de boter of margarine schuimig,meng er de ham door,de geraspte kaas,het zout,de peper en de eierdooiers en vul de broodjes met dit mengsel.
Bak de broodjes in de voorverwarmde grill net zo lang tot ze goudgeel en knappend zijn.
Advies:De kaasbroodjes kunnen ook in de oven worden gebakken bij 300 graden of op een zachtgloeiend houtskoolvuur,maar dan liefst op aluminiumfolie.