Recept: Barbecuesate met gado gado
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zak sperziebonen (500 g)
1 zak gesneden spitskool (300 g)
1 schaaltje tauge (125 g)
400 g witte rijst
1 schaaltje BBQ varkenssate (3 x 3 spiesjes)
1 bakje satesaus (kant-en-klaar, 500 g)
1 zak gesneden spitskool (300 g)
1 schaaltje tauge (125 g)
400 g witte rijst
1 schaaltje BBQ varkenssate (3 x 3 spiesjes)
1 bakje satesaus (kant-en-klaar, 500 g)
Bereidingswijze van het recept
Uiteinden van boontjes breken.
Boontjes wassen en in ruim kokend water met 1 tl zout in ca.
7 min.
gaarkoken.
Na 5 min.
kool toevoegen en meekoken.
Afgieten en met koud water afspoelen.
Mengen met tauge.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Afgieten.
Sate op hete barbecue of grill rondom bruin en gaar roosteren in ca.
10 min.
Satesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Afgekoelde rijst, groenten en saus over vier borden verdelen.
Sate ernaast leggen.