Recept: Snelle EK-spies met oranjesalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 schaal Catalaanse worstjes (270 g)
1 rode paprika
2 uien
1 eetlepel olijfolie
1 zak peen julienne (150 g)
1 bak komkommersalade (300 g)
1 stokbrood
1/2 fles barbecuesaus
1 rode paprika
2 uien
1 eetlepel olijfolie
1 zak peen julienne (150 g)
1 bak komkommersalade (300 g)
1 stokbrood
1/2 fles barbecuesaus
Bereidingswijze van het recept
Braadworsten halveren.
Paprika schoonmaken en in 12 stukjes snijden.
Uien pellen en elk in 6 stukjes snijden.
Aan elke spies 3 stukjes paprika, worst en ui rijgen.
Met olie bestrijken.
Spiesen op hete barbecue of grill in 20 min.
gaar laten worden.
Intussen peen met komkommersalade mengen.
Stokbrood in plakjes snijden.
Spiesen serveren met salade, stokbrood en saus.