Recept: Hartige Mexicaanse stapeltaart
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 g rundergehakt
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
4 eetlepels zonnebloemolie
1 aubergine, in dunne plakken
1 ui, in dunne ringen
1 groene paprika, in dunne reepjes
4 bloemtortilla's 3 tomaten, in dunne plakjes
1 rijpe avocado, in blokjes
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
4 eetlepels zonnebloemolie
1 aubergine, in dunne plakken
1 ui, in dunne ringen
1 groene paprika, in dunne reepjes
4 bloemtortilla's 3 tomaten, in dunne plakjes
1 rijpe avocado, in blokjes
Bereidingswijze van het recept
In koekenpan met antiaanbaklaag gehakt met kruiden in 1 el olie rul bakken.
In andere koekenpan rest van olie verhitten en aubergineplakken 10 min.
bakken.
Na 5 min.
ui en paprika toevoegen en meebakken.
Groenten op smaak brengen met zout en peper.
Tortilla's in magnetron verwarmen.
Op bord 1 tortilla leggen en een derde van de gebakken groenten, gehakt, tomaat en avocado erop scheppen.
Afdekken met tortilla en twee keer herhalen.
Tortillataart voorzichtig in vieren snijden en over vier borden verdelen.
Lekker met een groene salade.