Recept: Mexicaanse stamppot met jus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 pakje dikke plakken schouderham (160 g)
5 eetlepels vloeibare margarine
2 theelepels cajunkruiden
1 zak Mexicaanse wokmix (diepvries, 750 g)
1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 g)
1 zakje jus naturel (29 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Ham in reepjes snijden.

  2. In koekenpan 1 el margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca.

  3. 4 min.

  4. bakken.

  5. In wok rest van margarine verhitten.

  6. Wokgroente in 5 min.

  7. roerbakken.

  8. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.

  9. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen.

  10. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing.

  11. Stamppot met kuiltje jus serveren.