Recept: Mexicaanse stamppot met jus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pakje dikke plakken schouderham (160 g)
5 eetlepels vloeibare margarine
2 theelepels cajunkruiden
1 zak Mexicaanse wokmix (diepvries, 750 g)
1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 g)
1 zakje jus naturel (29 g)
5 eetlepels vloeibare margarine
2 theelepels cajunkruiden
1 zak Mexicaanse wokmix (diepvries, 750 g)
1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 g)
1 zakje jus naturel (29 g)
Bereidingswijze van het recept
Ham in reepjes snijden.
In koekenpan 1 el margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca.
4 min.
bakken.
In wok rest van margarine verhitten.
Wokgroente in 5 min.
roerbakken.
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen.
Jus maken volgens gebruiksaanwijzing.
Stamppot met kuiltje jus serveren.