Recept: Snelle cajunschotel met zeevruchten
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 uien
1 teentje knoflook
2 groene paprika's
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
3 theelepels cajunkruiden
1 1/2 pak 1 minuut rijst (300 g)
2 bakjes fruits de mer (zeevruchten, 150 g)
100 g gezouten pinda's
1 teentje knoflook
2 groene paprika's
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
3 theelepels cajunkruiden
1 1/2 pak 1 minuut rijst (300 g)
2 bakjes fruits de mer (zeevruchten, 150 g)
100 g gezouten pinda's
Bereidingswijze van het recept
Uien en knoflook pellen en snipperen.
Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
In braadpan of wok olie verhitten.
Ui en knoflook 2 min.
bakken.
Paprika toevoegen en 3 min.
meebakken.
Tomaatblokjes en cajunkruiden erdoor roeren en 3 min.
op hoog vuur verhitten.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Rijst en zeevruchten door tomatenmengsel scheppen en door en door verhitten.
Rijst in schaal scheppen en met pinda's bestrooien.