Recept: Mexicaanse tofu met groenten en rijst
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g snelkookrijst
1 blik kidneybonen (400 g)
2 eetlepels olie
2 pakjes tofu roerbakreepjes pittig gekruid (180 g)
1 zak wokgroenten Italiaans (750 g, diepvries)
125 ml sour cream
1 zak tortillachips nacho cheese (150 g)
1 blik kidneybonen (400 g)
2 eetlepels olie
2 pakjes tofu roerbakreepjes pittig gekruid (180 g)
1 zak wokgroenten Italiaans (750 g, diepvries)
125 ml sour cream
1 zak tortillachips nacho cheese (150 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Kidneybonen laten uitlekken.
Olie in wok verhitten, tofureepjes toevoegen en in 5 min.
krokant bakken.
Uit pan scheppen.
Wokgroenten 7 min.
roerbakken.
Kidneybonen en tofureepjes toevoegen, 2 min.
doorwarmen.
Groenten en rijst over 4 borden verdelen, wat zure room ernaast scheppen en chips apart erbij geven.