Recept: Pincho met paprikapuree
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 pot geroosterde paprika (465 g), uitgelekt
2 tenen knoflook
1 eetlepel milde paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie
6 sneden bruin casinobrood, zonder korst
100 g Griekse fetakaas, verkruimeld
1 bosuitje, in dunne ringetjes
2 tenen knoflook
1 eetlepel milde paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie
6 sneden bruin casinobrood, zonder korst
100 g Griekse fetakaas, verkruimeld
1 bosuitje, in dunne ringetjes
Bereidingswijze van het recept
Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine.
Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt.
Breng op smaak met zout en peper.
Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de feta en bosui erover.
Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren.
Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.
Lekker met wat blaadjes verse basilicum.