Recept: Viscurry met zeevruchten en naanbrood
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
500 g broccoli
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gemengde zeevruchten (diepvries, 500 g)
1 pot tikka masalasaus (400 ml)
2 zakken naanbrood knoflook/koriander (2 stuks)
8 eetlepels Griekse yoghurt naturel (bakje 150 g)
1/4 theelepel kerriepoeder
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gemengde zeevruchten (diepvries, 500 g)
1 pot tikka masalasaus (400 ml)
2 zakken naanbrood knoflook/koriander (2 stuks)
8 eetlepels Griekse yoghurt naturel (bakje 150 g)
1/4 theelepel kerriepoeder
Bereidingswijze van het recept
Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden.
Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min.
koken.
Afgieten.
Uien pellen en in partjes snijden.
Olie in hapjespan verhitten.
Hierin uien 3 min.
bakken.
Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min.
verwarmen.
Saus erdoor roeren en 5 min.
laten pruttelen.
Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen.
Viscurry in 4 kommen scheppen.
Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien.
Naanbrood erbij geven.