Recept: Viscurry met zeevruchten en naanbrood

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

500 g broccoli
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gemengde zeevruchten (diepvries, 500 g)
1 pot tikka masalasaus (400 ml)
2 zakken naanbrood knoflook/koriander (2 stuks)
8 eetlepels Griekse yoghurt naturel (bakje 150 g)
1/4 theelepel kerriepoeder

Bereidingswijze van het recept

  1. Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden.

  2. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min.

  3. koken.

  4. Afgieten.

  5. Uien pellen en in partjes snijden.

  6. Olie in hapjespan verhitten.

  7. Hierin uien 3 min.

  8. bakken.

  9. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min.

  10. verwarmen.

  11. Saus erdoor roeren en 5 min.

  12. laten pruttelen.

  13. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen.

  14. Viscurry in 4 kommen scheppen.

  15. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien.

  16. Naanbrood erbij geven.