Recept: Verse groenten met korianderdip

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

200 ml Griekse yoghurt
1 eetlepel olijfolie extra vierge
1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden
1 schaaltje groene aspergetips (100 g)
1 bosje radijs
1 komkommer

Bereidingswijze van het recept

  1. Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak.

  2. Kook de aspergetips 1-2 minuten in een laagje water met zout.

  3. Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen).

  4. Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm.

  5. Dip de groenten in de korianderdip.