Recept: Tagliatelle met asperges en Parmaham
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
600 g witte asperges
300 g tagliatelle
1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
250 ml melk
75 g parmaham
1/2 zakje verse bieslook (25 g)
300 g tagliatelle
1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
250 ml melk
75 g parmaham
1/2 zakje verse bieslook (25 g)
Bereidingswijze van het recept
Asperges schillen, houtige einden verwijderen en asperges schuin in plakjes snijden.
Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Asperges laatste 5 min.
meekoken.
Afgieten en terug in pan doen.
Intussen saus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.
Met tagliatelle en asperges mengen.
Parmaham in kleine stukjes scheuren en aan pasta toevoegen.
Bieslook erboven fijnknippen.
Peper naar smaak toevoegen en goed mengen.