Recept: Mediterrane rijst met Valessfilet
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst (pak 400 g)
1 aubergine
3 eetlepels olijfolie
450 g doperwten (diepvries)
4 Valess mediterraan filets (schaaltje 2 filets)
1 bakje Italiaanse pestodressing (100 g)
1 aubergine
3 eetlepels olijfolie
450 g doperwten (diepvries)
4 Valess mediterraan filets (schaaltje 2 filets)
1 bakje Italiaanse pestodressing (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Aubergine in kleine blokjes snijden.
Intussen 1 el olie in wok verhitten.
Hierin aubergine 3 min.
roerbakken.
Erwtjes toevoegen en 5 min.
meebakken.
Rijst toevoegen en nog 2 min.
verwarmen.
2 el olie in koekenpan verhitten.
Valessfilets hierin om en om bruin en gaar bakken.
Pestodressing aan rijst toevoegen.
Naar smaak zout en peper toevoegen.
Rijst over 4 borden verdelen.
Valess-filets ernaast leggen.