Recept: Tortelloni met basilicumsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 pakken tortelloni con formaggio e noci (pasta, koelvers 250 g)
2 schaaltjes verse basilicum (15 g)
150 ml olijfolie (fles 500 ml)
2 tenen knoflook
600 g tomaten
2 schaaltjes verse basilicum (15 g)
150 ml olijfolie (fles 500 ml)
2 tenen knoflook
600 g tomaten
Bereidingswijze van het recept
Tortelloni volgens aanwijzingen op verpakking bereiden.
Basilicumblaadjes in stukjes scheuren.
Olijfolie met basilicum en knoflook in keukenmachine of met staafmixer tot pasta mengen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden.
Tomaten met zout en peper bestrooien en besprenkelen met wat olijfolie.
Tomaten over 4 borden verdelen.
Tortelloni op tomaten scheppen en saus erover verdelen.