Recept: Vitello tonnato
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 blikje tonijnmoot naturel (195 g), uitgelekt
5 eetlepels mayonaise
3 eetlepels citroensap
2 zakken rucola (sla 75 g)
400 g gebraden fricandeau
3 eetlepels kappertjes
5 eetlepels mayonaise
3 eetlepels citroensap
2 zakken rucola (sla 75 g)
400 g gebraden fricandeau
3 eetlepels kappertjes
Bereidingswijze van het recept
Pureer met de staafmixer de tonijn en de mayonaise.
Breng op smaak met het citroensap, zout en peper.
Voeg eventueel 2-3 eetlepels water toe om een vloeibare tonijnsaus te krijgen.
Leg de rucola op een schaal (houd een flinke hand rucola achter) en drapeer hierover de plakjes fricandeau.
Druppel de tonijnsaus over het vlees en bestrooi het gerecht met de kappertjes, de rest van de rucola en (versgemalen) peper.
Lekker met brood.