Recept: Gegratineerde Provencaalse groentesoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4-6Ingrediënten
1/2 gesneden Pain de Boulogne (brood)
5 eetlepels olijfolie
1 zakje Provencaalse kruidenmix (8 g)
1 zakje pizzakaas 40+ (150 g)
1 zak Provencaalse wokgroenten (400 g)
1 pak groentesoep met courgette en tijm (105 g)
5 eetlepels olijfolie
1 zakje Provencaalse kruidenmix (8 g)
1 zakje pizzakaas 40+ (150 g)
1 zak Provencaalse wokgroenten (400 g)
1 pak groentesoep met courgette en tijm (105 g)
Bereidingswijze van het recept
Grill voorverwarmen.
Uit 4 boterhammen zo groot mogelijke rondjes zonder korst snijden of uitsteken met een kopje.
Broodrondjes in grote koekenpan in 2 el olie om en om bakken (2 aan 2).
Op keukenpapier laten uitlekken.
Gebakken broodrondjes met kruiden bestrooien en dik met kaas bedekken.
In diepe soeppan 3 el olie verhitten en wokgroenten 3 min.
roerbakken.
1 1/2 l koud water toevoegen.
Soeppoeder erdoor kloppen met een garde en aan de kook brengen.
Met deksel op pan 5 min.
laten koken.
Op smaak brengen met zwarte peper.
Soep in 4 brede diepe kommen scheppen.
Broodrondje met kaas in elke kom leggen.
Op rooster onder grill zetten en kaas in 3 min.
lichtbruin laten worden.
Rest brood erbij serveren.