Restaurant Brienen aan de Maas,
Well
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Welkom!
U voelt de gastvrijheid van Marja en haar team. U ziet het prachtige terras dat vol staat met verse kruiden.
U ruikt aan de smaakvolle wijnen die geserveerd worden en u proeft de topgerechten van René.
U bent bij Brienen aan de Maas, het restaurant waar al uw zintuigen geprikkeld worden. Wij heten u van harte welkom!
U voelt de gastvrijheid van Marja en haar team. U ziet het prachtige terras dat vol staat met verse kruiden.
U ruikt aan de smaakvolle wijnen die geserveerd worden en u proeft de topgerechten van René.
U bent bij Brienen aan de Maas, het restaurant waar al uw zintuigen geprikkeld worden. Wij heten u van harte welkom!
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 18:00 tot 21:30 |
Woensdag | 18:00 tot 21:30 |
Donderdag | 18:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 18:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 18:00 tot 21:30 |
Zondag | 18:00 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Hoofdgerechten
Per a la carte gerechtje:
voor- of tussengerecht - 29,50 ; hoofdgerecht - 39,50
Kreeft
Half kreeftje met preiroom en een bitterballetje van kreeft met zijn saus
Mossel
Mossel Sint Jacobs mossel dun gesneden met in tempura gefrituurde langoustine
Zeebaars
Zeebaars Zacht gegaard zeebaars met risotto waardoor paddenstoeltjes en truffel
Noordzee tong
Tongfilet op een puree met gerookte Maas paling waarbij een witte wijn saus met een vleugje citroen
Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik, op gesudderde kalfswang met een morieljesaus
Wilde eend
Wilde eend met vijg en een vlierbessen saus
Hert
Hertengebraad met nootjes en een saus van Pedro Ximenez
Nagerechten
15,50
€
Per nagerecht
Champagne
Champagne Champagne-bombe met een open ravioli van rood fruit
Litchi
Litchi taartje met framboosjes hangop en yoghurtijs
Kokos
Kokos cake met blauwe bessen shake
Ananas
Ananas Ananas bavarois met ananas sorbet, gemarineerde ananas waarbij een Jelly van witte chocolade
Chocolade
Chocolade Chocolade citroentaart met een explosie van citroen en caramelijs
Kaas
Diverse kaassoorten met in huis gebakken notenbrood.
Menu`s
39,50
€
Wisselend dagmenu Menu 3 gangen
Gerechtjes uit de a la carte geserveerd als menu
60,00
€
Menu 3 gangen 70,00
€
Menu 4 gangen 80,00
€
Menu 5 gangen LustRum Menu
55,55
€
Per couvert 32,50
€
Bijpassend wijnarrangement
Gerookte zalm
met een gepocheerd hoeve eitje waarbij een tartaar van King krab en een dragon mayonaise
Sint Jacobs mossel
met oester en gerookt melkschuim op een tomatenfondue
Grietbot
met pompoen en rode biet waarbij een witte wijn saus
Patrijs
op traditionele wijze, met zuurkool en Livar sukade
Notentaartje
met in specerijen gemarineerde appel en mokka ijs
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Brienen aan de Maas? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Brienen aan de Maas. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Brienen aan de Maas. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.