Tout à Fait,
Maastricht
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Hartelijk welkom bij Tout a Fait .
Midden in het historische centrum van Maastricht nabij het O.L.Vr plein ligt ons restaurant gevestigd. Het restaurant bestaat uit drie sfeervolle niveau`s, een apart aperitief gedeelte en twee restaurant gedeeltes waarvan een met zicht op de open keuken. Geinspireerd door de seizoenen verrast Patron-Cuisinier Bart Ausems u met subtiele combinaties waarin traditie en originaliteit hand in hand gaan. De wijn suggesties van Sommelier Frank Oosterbaan zorgen voor een boeiend samenspel met de gerechten. Iedere dag zet het team van Tout AÂ Fait zich enthousiast vol met passie in om onze gasten optimaal te laten genieten van onze culinaire finesse en gastvrijheid. Mede door deze toewijding is ons restaurant sinds 2002 bekroond met 1 Michelin ster. Wij hopen dan ook van harte u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen.
Koken met liefde en passie Klassiek van toon, pure smaken zonder poespas en telkens een verrassend persoonlijk accent, geinspireerd door het seizoen. Zo valt de stijl van Patron Cuisinier Bart Ausems samen te vatten. Iedere dag bewijst Bart Ausems dat eenvoud en raffinement perfect samen kunnen gaan. Naast de uitgebreide a la carte kaart serveren wij een 6-gangen menu. Dit menu veranderd elke twee weken en is geinspireerd op het seizoen. Het rotissoire speelt een belangrijke rol in de keuken van Tout A Fait. Samen met de hele keukenbrigade zorgt Bart Ausems elke dag voor een onvergetelijke culinaire belevenis.
De wijnkaart van Tout A Fait bevat een keur van oude en jongere wijnen uit gerenommeerde wijnstreken over de hele wereld. Sommelier Frank Oosterbaan kan u een selectie bieden uit meer dan 200 verschillende wijnen. Daarbij streeft hij er continu naar wijnen te vinden die een perfect samenspel kunnen bieden met de gekozen gerechten of omgekeerd bij een bijzondere wijn een mooi harmonierend gerecht te adviseren.
Sandra & Bart Ausems
Midden in het historische centrum van Maastricht nabij het O.L.Vr plein ligt ons restaurant gevestigd. Het restaurant bestaat uit drie sfeervolle niveau`s, een apart aperitief gedeelte en twee restaurant gedeeltes waarvan een met zicht op de open keuken. Geinspireerd door de seizoenen verrast Patron-Cuisinier Bart Ausems u met subtiele combinaties waarin traditie en originaliteit hand in hand gaan. De wijn suggesties van Sommelier Frank Oosterbaan zorgen voor een boeiend samenspel met de gerechten. Iedere dag zet het team van Tout AÂ Fait zich enthousiast vol met passie in om onze gasten optimaal te laten genieten van onze culinaire finesse en gastvrijheid. Mede door deze toewijding is ons restaurant sinds 2002 bekroond met 1 Michelin ster. Wij hopen dan ook van harte u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen.
Koken met liefde en passie Klassiek van toon, pure smaken zonder poespas en telkens een verrassend persoonlijk accent, geinspireerd door het seizoen. Zo valt de stijl van Patron Cuisinier Bart Ausems samen te vatten. Iedere dag bewijst Bart Ausems dat eenvoud en raffinement perfect samen kunnen gaan. Naast de uitgebreide a la carte kaart serveren wij een 6-gangen menu. Dit menu veranderd elke twee weken en is geinspireerd op het seizoen. Het rotissoire speelt een belangrijke rol in de keuken van Tout A Fait. Samen met de hele keukenbrigade zorgt Bart Ausems elke dag voor een onvergetelijke culinaire belevenis.
De wijnkaart van Tout A Fait bevat een keur van oude en jongere wijnen uit gerenommeerde wijnstreken over de hele wereld. Sommelier Frank Oosterbaan kan u een selectie bieden uit meer dan 200 verschillende wijnen. Daarbij streeft hij er continu naar wijnen te vinden die een perfect samenspel kunnen bieden met de gekozen gerechten of omgekeerd bij een bijzondere wijn een mooi harmonierend gerecht te adviseren.
Sandra & Bart Ausems
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 12:00 tot 22:00 |
Donderdag | 12:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 12:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 22:00 |
Zondag | 12:00 tot 22:00 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
32,00
€
Coquilles Gegrild, rauw gemarineerd, krokant gebakken
24,00
€
Salade van mango, gebraden tamme eendenborst Aceto balsamico, gezouten amandel
32,00
€
Langoustine, Livar buikspek, gelei trappist, grotchampignons Kookstrijders 2009
26,00
€
Gerookte artisanale zalm Souffle van asperges, krokante aspergepunten, vinaigrette van eidooier
28,50
€
Salade van kreeft Beignets van doperwten, gemarineerde venkel, pepermunt
22,50
€
Selectie vegetarische gerechtjes Elk afzonderlijk bereid, geinspireerd door het seizoen
Hoofdgerechten
34,00
€
Rogvleugel drooggebakken Tortellinis van spinazie en ricotta, coulis van geconfijte dadels en kappertjesc
37,00
€
Heilbot gestoomd Asperges, boterjus, mimosa van gekookte eitjes
45,00
€
Kalfszwezerik krokant Kalfslever geconfijt, kalfsniertjes gebakken, creme van mosterd
42,50
€
Lamsrug uit het Geuldal geroosterd aan het rôtissoire, hartig taartje van Limburgse geitenkaas en honing, eigen jus
35,00
€
Ribeye van het black angus rund Pommes Pont-Neuf, bearnaise saus, tomaat van de plancha
46,00
€
Anjouduif royal Geroosterd aan het rotissoire, gesmoorde slahartjes, eigen jus
Desserts
16,50
€
Biscuit van pistache Gemarineerd rood fruit, panna cotta van amandel, roomijs van pistache
16,50
€
Charlotte Gemarineerde aardbeien, cremeux van aardbeien, roomijs van vanille
16,50
€
Taartje van frambozen Creme Parisienne, roomijs van kokos
16,50
€
4 x Valhrona Bitterbal, taartje, sorbet, bros
16,50
€
Crumble Vanille room, mango, amandel crunch, roomijs aceto balsamico
16,50
€
Dessert van het moment Verrassend, geinspireerd door het seizoen
18,50
€
Kaastrolley Compote van vijgen, notenbrood, gedroogde abrikozen
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Tout à Fait? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Tout à Fait. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Tout à Fait. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.