Restaurant l'Atelier,
Gulpen
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Gulpen is een gebied van warmte, rust en gezelligheid.
Cultuur, culinair, entertainment en wellness............alles is mogelijk.
Beschouw deze site als een amuse
voor uw komst naar ons restaurant.
Bekijk ook eens ons najaarsprogramma herfst@atelier
of volg de laatste nieuwtjes op twitter (ateliergulpen)
Lunchen bij l`Atelier...........eventjes bijkletsen, een zakelijke bespreking of lekker snoepen
Wij serveren dagelijks (m.u.v. di, wo en za) een heerlijke lunch van 12.00 - 14.00, gebaseerd op onze dinerkaart. Naast onze a la carte gerechten, doet de chef met plezier een passende suggestie.
Om zorgeloos te genieten, letten wij met plezier op uw parkeermeter..........
Tot spoedig!
Cultuur, culinair, entertainment en wellness............alles is mogelijk.
Beschouw deze site als een amuse
voor uw komst naar ons restaurant.
Bekijk ook eens ons najaarsprogramma herfst@atelier
of volg de laatste nieuwtjes op twitter (ateliergulpen)
Lunchen bij l`Atelier...........eventjes bijkletsen, een zakelijke bespreking of lekker snoepen
Wij serveren dagelijks (m.u.v. di, wo en za) een heerlijke lunch van 12.00 - 14.00, gebaseerd op onze dinerkaart. Naast onze a la carte gerechten, doet de chef met plezier een passende suggestie.
Om zorgeloos te genieten, letten wij met plezier op uw parkeermeter..........
Tot spoedig!
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 12:00 tot |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00 tot |
Vrijdag | 12:00 tot |
Zaterdag | 18:30 tot |
Zondag | 12:00 tot |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Lievelingen van de chef.....
Bio-ganzenlever....
terrine, `n lolly en creme brulee met zoete tonen van Eyckergood-peren
Halve canadese kreeft
met een zalf van pompoen, flinterdunne Parmazaan en een saus, fris gemaakt met citroengras
Tarbot
zachtgegaard samen met een romige risotto en eekhoorntjesbrood
Wilde kooi-eend
rose gebraden borstjes daarbij draadjesvlees van de pootjes, samen met katenspek en bladerdeeg gebakken in de oven, met romige koolraap en cantharellen
"snoeperijtje"
van pistache, chocolade en abrikoos
72,50
€
Menu 40,00
€
Wijnarrangement Menu l`Atelier
Menu
Wellicht is het moeilijk om te kiezen. Om het u makkelijk te maken, kunt u zich laten verrassen door de chef met een 4-, 5-, of 6- gangenmenu.
Uiteraard is het mogelijk het menu compleet te maken met een bijpassend wijnarrangement.
Mochten er producten of gerechten zijn, waar u niet van houdt, laat het even weten......
50,00
€
4 gangenmenu 30,00
€
Wijnarrangement 58,00
€
5 gangenmenu 37,50
€
Wijnarrangement 66,00
€
6 gangenmenu 42,50
€
Wijnarrangement Voorgerechten
24,00
€
Koningskrab uit de ijskoude wateren, verwerkt tot een salade en mousse, met zoete tonen van Cantaloupe meloen, Pata Negra en een kreeftenmayonaise
24,00
€
Halve canadese kreeft samen met pompoen, in diverse bewerkingen, flinterdunne Parmazaan, koekje van pompoenpitjes en een saus, fris gemaakt met citroengras
21,00
€
Gebakken St. Jakobsschelp bedekt met smeltende Pata Negra, daarbij carpaccio, gemarmerd met truffel, frisse kruidensla en truffelmayonaise
25,00
€
Snoeperij van Bio-ganzenlever op vier wijzes, gepocheerd in een doek, creme brulee, `n lolly en klassiek gebakken, met zoete tonen van Eyckergood-peren
21,00
€
Angus Aberdeen rund uit de schotse hooglanden, carpaccio, tartaar en kalfszwezerik, gemarineerd met fijne olijfolie, truffel en een kwarteleitje
Hoofdgerechten
34,00
€
Wilde kooieend rose gebraden borstjes, daarbij draadjesvlees, samen met katenspek en bladerdeeg gebakken in de oven, met romige koolraap en cantharellen
31,00
€
Lende van schots hooglandrund met "frietjes", omwikkeld met spek, artisjokken, een zalf van topinambour en "snackjes" van knoflook
31,00
€
Kalf op divers manieren bereid, rosé gebraden medaillon, sucade, kalfswang en zwezerik.........spinazie, Parmazaan en een saus van rode wijn
34,00
€
Tarbot risotto en eekhoorntjesbrood, de mooiste vis uit de nederlandse wateren........de lekkerste wilde paddestoel.....geen toeters en bellen, maar gewoon lekker
29,00
€
Snoekbaars met een knipoog naar de koudere najaarsdagen, roerbakken rode kool, knoflook, sjalotte en een reductie van rode port
Nagerechten
10,00
€
Snoepen van chocolade met diverse kleuren parfait, gâteau chaud en rode vruchtjes, gemarineerd in OLV-bedstro
10,00
€
Dessert van kersen met hangop, souffle, sorbet van kersen en tonen van dragon
10,00
€
Verwennerij van het huis 13,50
€
Het aanbod van kazen varieert van zachte romige tot oude harde kazen u kunt aangeven waar u van houdt
10,00
€
Taartje van gepocheerde Bio-ganzenlever, witte chocolade, brioche en sleedoorn
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant l'Atelier? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant l'Atelier. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant l'Atelier. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.