Catering De Compagnon,
Amsterdam
Restaurants » Frans
Uiteraard blijft Bert niet stilzitten en creeert telkens nieuwe manieren om de klassiekers een eigentijdse en nieuwe smaak te geven. Hiervoor heeft hij ook sinds kort chef Jochem Loots aangetrokken die op zijn eigen ambitieuze wijze de gerechten een creatieve en inventieve draai geeft.
De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit 450 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland. Onze wijnkaart is te vinden op onze site.
In het kader van actief culinair participeren, biedt de Compagnon wijn- en champagneproeverijen en kookworkshops aan op een van de drie locaties. Kennis en kwaliteit staan hierbij voorop, zo worden de workshops en proeverijen alleen gegeven door bekwame vakmensen. Niet alleen de beginneling, maar ook de gevorderde proever voelt zicht thuis bij de Compagnon. Tevens bestaat de mogelijkheid om proeverijen en workshops te organiseren waarbij de nadruk wordt gelegd op een bepaald thema.
Lunch
Maandag - Vrijdag 12.00 - 14.00
* Voor zowel lunch als diner raden wij u aan te reserveren. Dit kan d.m.v. het reserveringsformulier. Wij zullen uw reservering bevestigen.
Sluitingsdagen
Alle zon- en feestdagen
Groepen tot 20 personen
Lunch & Diner
De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit 450 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland. Onze wijnkaart is te vinden op onze site.
In het kader van actief culinair participeren, biedt de Compagnon wijn- en champagneproeverijen en kookworkshops aan op een van de drie locaties. Kennis en kwaliteit staan hierbij voorop, zo worden de workshops en proeverijen alleen gegeven door bekwame vakmensen. Niet alleen de beginneling, maar ook de gevorderde proever voelt zicht thuis bij de Compagnon. Tevens bestaat de mogelijkheid om proeverijen en workshops te organiseren waarbij de nadruk wordt gelegd op een bepaald thema.
Lunch
Maandag - Vrijdag 12.00 - 14.00
* Voor zowel lunch als diner raden wij u aan te reserveren. Dit kan d.m.v. het reserveringsformulier. Wij zullen uw reservering bevestigen.
Sluitingsdagen
Alle zon- en feestdagen
Groepen tot 20 personen
Lunch & Diner
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 18:00 tot 22:00 |
Dinsdag | 18:00 tot 22:00 |
Woensdag | 18:00 tot 22:00 |
Donderdag | 18:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 18:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 22:00 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
16,50
€
Gazpacho van rode biet met een combinatie van jonge en oude geitenkaas 17,50
€
Gerookte zalm met op zee gekookte Noorse garnalen en een salade met citrusfruit 19,50
€
Gemarineerde Ierse ossenhaas met een toque oeuf, truffel en een knapperige kaascrouton 19,50
€
Gebakken coquille en in tempura gefrituurde langoustine met cappuccino van langoustine 18,50
€
Halve kreeft met artisjok, olijven en met vadouvan olie gebakken wijngaardslakken 25,75
€
Quintet van ganzenlever; ganzenlever op vijf verschillende manieren bereid 25,50
€
Compositie van de chef; een selectie van onze voorgerechten 67,50
€
Perle Italiaanse kaviaar 30 gr
75,50
€
Imperial Ming Chinese kaviaar 30 gr
Hoofdgerechten
23,50
€
Taartje van ricotta met oude kaas en een truffelsaus 29,50
€
Gebakken zeeduivelfilet met een ravioli gevuld met kreeft en eekhoorntjesbrood 28,50
€
In de boter gebakken heilbot met gebakken coquille en een saus van venkel 27,50
€
Livarvarken filet in zoutkorst gebakken geserveerd met zomertruffel 29,50
€
Combinatie van runderlende en kalfszwezerik met een baia couda en geschaafde truffel 29,50
€
Tamme eendenborst, geserveerd met een loempia van de bout en een saus van gepofte rode biet Desserts
9,75
€
Chocolade brownie met hangop en rood fruit, en een sorbet van rood fruit 9,75
€
Citroen dessert met een creme brulee, citroen yoghurtijs en een granite van limoncello met biscotti 13,50
€
Compagnon s ijsklassiekers; een combinatie van truffelroomijs, basilicumijs en vijgen roomijs 9,75
€
Chinese stemgember met licht geslagen room en groene chartreuse 15,50
€
Grand Dessert 15,50
€
Een selectie van de kazen van Bourgondische lifestyle voorgerechten
18,50
€
Salade van gebakken coquilles,Gepaneerd in eekhoorntjesbrood 22,50
€
Salade van gepocheerde tongfilet met ganzenleverkrullen,truffelsaus en vers geschaafde truffel 23,50
€
Gebakken ganzenlever met 25 jaar oude balsamico van Villa Manodori hoofdgerechten
32,50
€
Cote de Boeuf met een saus van gepofte knoflook Vanaf twee personen. Prijs per persoon
59,50
€
In zijn geheel gebraden parelhoen met truffelsaus en geschaafde truffel Voor twee personen. Prijs per persoon
Dagelijks wisselend menu buiten de kaart om
32,50
€
Lunchmenu, 2-gangen 41,50
€
Dinermenu, 3-gangen 49,75
€
Dinermenu, 4-gangen 60,25
€
Surprisemenu, 5-gangen 99,00
€
Truffelmenu, 5-gangen 55,00
€
Bourgondisch eten a la Bert p.p. vanaf 6 personen
99,00
€
5-gangen truffel menu Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Catering De Compagnon? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Catering De Compagnon. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Catering De Compagnon. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.