Restaurant Chez Jacqueline,
Utrecht
Restaurants » Frans
Restaurants als Chez Jacqueline zijn tegenwoordig steeds minder te vinden. Je voelt je direct op je gemak wanneer gastvrouw Stien de Bruin je ontvangt in haar domein. Al meer dan 27 jaar blijkt het concept van Restaurant Chez Jacqueline zeer slijtvast. Mensen die ooit genoten hebben van de culinaire vaardigheden van Stien's schoonzoon Frans van Wieren blijven terugkomen.
Geschiedenis
In 1978 begon Chez Jacqueline als kleine bistro in een L-vormige ruimte; de huidige entree en de ruimte liggend achter de bar. In 1980 is het ernaast gelegen koffiehuis De Mok verdwenen en het door hen achtergelaten pand werd een onderdeel van Restaurant Chez Jacqueline. De Mok fungeerde tot die tijd als vluchthaven voor nachtbrakers als taxichauffeurs, portiers, horecapersoneel en dames van lichte zeden. Het was geopend vanaf 3 uur 's nachts tot een uur of acht 's ochtends. De betreffende vleugel heet nog steeds Mok, de gasten van vroeger zoeken hun heil inmiddels elders. De voortreffelijke kookkunsten Frans van Wieren legde een basis onder de grote groep liefhebbers.
Sfeer & interieur
Termen als Knus, intiem en romantisch schieten door je hoofd bij binnenkomst. Of je nu eerst een borrel pakt aan de bar of om de openhaard het is er ouderwets gezellig. Door de verschillende ruimtes heb je overal voldoende privacy en als je echt indruk wilt maken op je gezelschap reserveer je de bedstee; een leuk klein sfeervol verlicht hoekje.
Het uithangbordKeuken & kaart
De traditioneel Franse keuken verrast. Chef-kok Frans van Wieren toont aan dat door vakmanschap authentieke specialiteiten boven zichzelf uit stijgen. De seizoensgebonden gerechten worden met evenveel finesse bereid
Geschiedenis
In 1978 begon Chez Jacqueline als kleine bistro in een L-vormige ruimte; de huidige entree en de ruimte liggend achter de bar. In 1980 is het ernaast gelegen koffiehuis De Mok verdwenen en het door hen achtergelaten pand werd een onderdeel van Restaurant Chez Jacqueline. De Mok fungeerde tot die tijd als vluchthaven voor nachtbrakers als taxichauffeurs, portiers, horecapersoneel en dames van lichte zeden. Het was geopend vanaf 3 uur 's nachts tot een uur of acht 's ochtends. De betreffende vleugel heet nog steeds Mok, de gasten van vroeger zoeken hun heil inmiddels elders. De voortreffelijke kookkunsten Frans van Wieren legde een basis onder de grote groep liefhebbers.
Sfeer & interieur
Termen als Knus, intiem en romantisch schieten door je hoofd bij binnenkomst. Of je nu eerst een borrel pakt aan de bar of om de openhaard het is er ouderwets gezellig. Door de verschillende ruimtes heb je overal voldoende privacy en als je echt indruk wilt maken op je gezelschap reserveer je de bedstee; een leuk klein sfeervol verlicht hoekje.
Het uithangbordKeuken & kaart
De traditioneel Franse keuken verrast. Chef-kok Frans van Wieren toont aan dat door vakmanschap authentieke specialiteiten boven zichzelf uit stijgen. De seizoensgebonden gerechten worden met evenveel finesse bereid
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 17:00 tot |
Woensdag | 17:00 tot |
Donderdag | 17:00 tot |
Vrijdag | 17:00 tot |
Zaterdag | 17:00 tot |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Chez Jacqueline? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Chez Jacqueline. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Chez Jacqueline. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.