Mijn Keuken,
Wouw
Restaurants » Hollands
Een uniek plekje in het centrum van Wouw. Restaurant Mijn Keuken is gevestigd in het voormalige gemeentehuis gelegen aan de voet van de grote Lamburtuskerk.
Maandag en dinsdag gesloten met uitzondering van grote gezelschappen (reserveren verplicht)
Lunch:
donderdag,vrijdag en zondag
12.00 uur tot 14.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten met uitzondering van grote gezelschappen (reserveren verplicht)
Lunch:
donderdag,vrijdag en zondag
12.00 uur tot 14.00 uur.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Op afspraak |
Dinsdag | Op afspraak |
Woensdag | 18:30 tot 21:30 |
Donderdag | 18:30 tot 21:30 |
Vrijdag | 18:30 tot 21:30 |
Zaterdag | 18:30 tot 21:30 |
Zondag | 18:30 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Lunch menu
37,50
€
2 gangen menu 45,00
€
3 gangen menu Jeunes restaurateurs d Europe Jubileum menu. Is alleen per tafel te bestellen.
57,50
€
4 gangen menu 65,00
€
5 gangen menu 72,50
€
6 gangen menu 3,50
€
Kaas i.p.v. dessert suplement Voorgerechten
€
Zeeuwse oesters Naturel platte Zeeuwse oesters
€
Zeebaars Zeeuwse oesters Gemarineerde Oosterschelde zeebaars met creme met fijngehakte oesters en een salade van komkommer, rettich en d Aquitaine kaviaar
€
Asperge Paling Veloute van Brabantse asperges, gepocheerde kwarteleitjes en schuim van waterkers, geserveerd met briochetoast belegd met gerookte Oosterschelde paling
€
Sint Jakobsmosselen Lever Gebakken Sint Jakobsmosselen met gegrilde ganzenlever,zoetzure Craupadine niet, Granny Smith appel en een vinaigrette van bietensap en tijmolie
€
Ganzenlever Pate van ganzenlever, gelei van ossenstaarten en truffel, salade met rauwe snijbonen en mini groenten en truffeldressing
€
Artisjokken Asperges Lauwwarme salade van gebakken violetartisjokken en groene asperges met mozzarella, geschaafde parmezaan, geroosterde pijnboompitten en een dressing van basilicum
Hoofdgerechten
€
Tarbot Op de graat gebakken tarbot, peterseliewortel en aardappelfondant geserveerd met een bearnaisesaus met gewekte morilles
€
Zeebaars Op de huid gebakken zeebaarsfilet met fijne violet aardappeltjes, groene boontjes, ansjovis en een warme vinaigrette van sjalotjes
Duif
Op karkas gebraden boerderijduif met diverse voorjaarsgroenten gekonfijte dijen en zijn eigen braadjus met salie
€
Rund Gebraden Ierse runderhaas met gebraisseerde ossenstaarten, knolselderij en een hachee van rode ui, saus van jeneverbessen
€
Lam Gebraden pyreneeen lam met compote van aubergine en komijn, de schouder gestoofd met Vadouvan specerijen en lamsjus met lavaskruid
€
Risotto paddenstoel Risotto met parmezaan en truffel, geglaceerde groenten en diverse bospaddenstoelen
Nagerechten
€
Rabarber aardbeien Millefeuille van rabarber en aardbeien met een parfait van hibiscus en creme brulee van Szechuanpeper
€
Citroen oranjebloesem Tartelette met een vulling van citroentijm, Italiaanse schuim met oranjebloesem en sorbet van gepekelde citroenen
€
Kokos Curry Clubsandwich van krokante chocolade en parfait van kokos en amandel, frambozen gevuld met een mousse van Madras Curry
€
Banaan Mascarpone Krokante cilinders met gecaramelliseerde banaan, creme van mascarpone en bananenroomijs
€
Kaas Prachtige kazen van kaasaffineur van Tricht uit binnen en buitenland, aan tafel gepresenteerd met garniteur en notenbrood
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Mijn Keuken? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Mijn Keuken. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Mijn Keuken. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.