'De Raymaert' B.V.,
Helmond
Restaurants » Overig
De ontvangstruimte ligt aan de achterzijde van het pand en kijkt uit op het terras. Gescheiden van de ontvangstruimte, door een grote schouw met open haard, ligt de Heerenkamer voor besloten gezelschappen tot max. 14 gasten.
Het koetshuis
Aan de achterzijde van het pand ligt het Koetshuis. Deze ruimte, in Mediterrane stijl, heeft een eigen bar en een bezettingsmogelijkheid van maximaal 48 zitplaatsen. Het is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en besloten diners. Naast diners is hier ook de mogelijkheid tot een borrel of informele bijeenkomst tot 60 gasten.
Ook deze ruimte is voorzien van een open haard.
De tuin
Aangrenzend achter het pand ligt een tuin met terras, waar in de zomermaanden, als het weer het toelaat, het diner geserveerd wordt.
De keuken
Vanuit de keuken opereert een enthousiast en jong team onder de bezielende leiding van chef-kok Teun Kuipers. Het restaurant voert een Franse keuken met eigen accenten in gevarieerde gerechten en biedt tevens de mogelijkheid tot vastgestelde menu s. Vanzelfsprekend zal de kok met zijn gerechten inspelen op de wisselende seizoenen.
Vergaderarrangementen
Vergaderingen in combinatie met lunch of diner zijn mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Prive-diners
Het is mogelijk om in een aparte ruimte (het 40 plus lokaal) te dineren tot 14 personen.
Daarnaast beschikken wij over het Koetshuis. Deze ruimte met eigen bar en openhaard is geschikt voor diners tot 40 personen.
Gezelschappen
Voor gezelschappen van 10 personen en meer, is het bij ons gebruikelijk een menu af te spreken. Dit om de kwaliteit van onze gerechten ook voor een groter aantal gasten te garanderen.
Wij sturen U graag vrijblijvend een menusuggestie op, die geheel naar Uw wensen is aan te passen
Onze wijnkaart en menu s zijn te vinden op onze site.
Het koetshuis
Aan de achterzijde van het pand ligt het Koetshuis. Deze ruimte, in Mediterrane stijl, heeft een eigen bar en een bezettingsmogelijkheid van maximaal 48 zitplaatsen. Het is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en besloten diners. Naast diners is hier ook de mogelijkheid tot een borrel of informele bijeenkomst tot 60 gasten.
Ook deze ruimte is voorzien van een open haard.
De tuin
Aangrenzend achter het pand ligt een tuin met terras, waar in de zomermaanden, als het weer het toelaat, het diner geserveerd wordt.
De keuken
Vanuit de keuken opereert een enthousiast en jong team onder de bezielende leiding van chef-kok Teun Kuipers. Het restaurant voert een Franse keuken met eigen accenten in gevarieerde gerechten en biedt tevens de mogelijkheid tot vastgestelde menu s. Vanzelfsprekend zal de kok met zijn gerechten inspelen op de wisselende seizoenen.
Vergaderarrangementen
Vergaderingen in combinatie met lunch of diner zijn mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Prive-diners
Het is mogelijk om in een aparte ruimte (het 40 plus lokaal) te dineren tot 14 personen.
Daarnaast beschikken wij over het Koetshuis. Deze ruimte met eigen bar en openhaard is geschikt voor diners tot 40 personen.
Gezelschappen
Voor gezelschappen van 10 personen en meer, is het bij ons gebruikelijk een menu af te spreken. Dit om de kwaliteit van onze gerechten ook voor een groter aantal gasten te garanderen.
Wij sturen U graag vrijblijvend een menusuggestie op, die geheel naar Uw wensen is aan te passen
Onze wijnkaart en menu s zijn te vinden op onze site.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 18:00 tot 21:30 |
Donderdag | 18:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 18:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 18:00 tot 21:30 |
Zondag | 18:00 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
14,95
€
Zalm, Hollandse Garnaaltjes en Kreeft gerookte zalm gecombineerd met Hollandse garnalen en Canadese kreeft geserveerd met saffraanmayonaise
2,40
€
Oesters Zeeuwse creuses met citroen (indien voorradig) per stuk
13,95
€
Gamba s in knoflook gebakken gambas en in tempurabeslag gefrituurde gamba s met kreeftenmayonaise en aioli
13,95
€
Wildpate huisgemaakte pate van o.a. hertenhaas en duif met kumquatmarmelade en krulletjes ganzenlever
11,95
€
Runderhaas dun gesneden runderhaas met basilicumolie, spekjes, Parmezaan en pijnboompitten
17,95
€
Ganzenlever en zwezerik proeverij van ganzenlever, eendenborst en zwezerik met gekonfijte rode ui, portsiroop met huisgemaakt briochebrood
11,95
€
Geitenkaas creatie van geitenkaas uit Veulen
Soepen
8,95
€
Bospaddenstoelensoep lichtgebonden bospaddenstoelensoep met truffel en bospaddenstoeltjes
7,95
€
Wildbouillon krachtige wildbouillon met kruidenflensjes en fijne groenten
13,95
€
Bisque d homard (en casserol de cuivre lichtgebonden soep van Canadese kreeft geserveerd met rouille en Gruyere
Warme voorgerechten
22,95
€
Kreeft halve gekookte Canadese kreeft met Hollandse garnaaltjes, naar uw wens, koud of lauwwarm, geserveerd
16,95
€
Zwezerik krokant gebakken kalfszwezerik met appel-pruimenchutney
13,95
€
Duif gebakken duivenborstjes op een bedje van gebakken paddenstoeltjes met vlierbessensaus
Vishoofdgerechten
37,95
€
Zeetong (500 gram) in roomboter gebakken en geserveerd met eigen braadjus en citroen
22,95
€
Kabeljauw op de huid gebakken kabelfilet met een saus van Riesling
26,95
€
Heilbot en Gamba gebakken heilbotfilet met in tempurabeslag gefrituurde gamba s geserveerd met een schaaldierensaus
V leeshoofdgerechten
22,95
€
Fazant Alsacienne traditioneel geserveerd met zuurkool, puree, rookworst en spek
24,95
€
Hertenhaas medaillon van hertenhaas met stoofpeertje, spruitjes en veenbessensaus
25,95
€
Hazenrug rugfilets met rode kool en puree geserveerd met een grove mosterdsaus
24,95
€
Runderhaas gegrilde tournedos van runderhaas verrijkt met een rode portsaus
Kaas
11,95
€
Kaas internationaal kaasplateau met druiven, walnoten, portsiroop en geroosterd notenbrood
Desserts
8,95
€
Amarenakersen en Chocolade parfait van amarenakersen en yoghurt in combinatie met chocolademousse
8,95
€
Ananas tarte tatin van ananas, ananasijs en ananasbavarois
8,95
€
Walnoot Combinatie van walnotenijs en parfait met een gateau chaud
10,95
€
Grand dessert du Chef verrassende samenstelling van verschillende desserts
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij 'De Raymaert' B.V.? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar 'De Raymaert' B.V.. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar 'De Raymaert' B.V.. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.