Groot Jachthuis Le Marron,
Malden
Restaurants » Hollands
Een ding staat als een paal boven water: Alles moet wijken voor kwaliteit. We werken zeer strak op de seizoenen wat voor ons een grote bron van inspiratie is.
Wij maken gebruik van moderne techniek zonder dat deze techniek ooit een hoofdrol zal spelen in de gerechten. Kruiden uit eigen tuin, regionaal gevogelte en kraakverse vis uit de Noordzee.
Onze eigen terroir is iets waar we trots op zijn en met veel ambitie en plezier aan werken en gebruik van maken. Samen gaan we iedere dag op een creatieve en uitdagende zoektocht, met als doel een verfijnde balans van smaken te creeëren voor onze gasten.
Onderstaande tijden zijn momenten dat u kunt arriveren voor lunch
12:00 uur - 14:00 uur
Op zondag en maandag zijn onze vaste sluitingsdagen. Uitgezonderd feestdagen zoals: kerstmis, pasen en pinksteren. Bovendien bieden wij mogelijkheden voor gezelschappen van 10 of meer personen
Wij maken gebruik van moderne techniek zonder dat deze techniek ooit een hoofdrol zal spelen in de gerechten. Kruiden uit eigen tuin, regionaal gevogelte en kraakverse vis uit de Noordzee.
Onze eigen terroir is iets waar we trots op zijn en met veel ambitie en plezier aan werken en gebruik van maken. Samen gaan we iedere dag op een creatieve en uitdagende zoektocht, met als doel een verfijnde balans van smaken te creeëren voor onze gasten.
Onderstaande tijden zijn momenten dat u kunt arriveren voor lunch
12:00 uur - 14:00 uur
Op zondag en maandag zijn onze vaste sluitingsdagen. Uitgezonderd feestdagen zoals: kerstmis, pasen en pinksteren. Bovendien bieden wij mogelijkheden voor gezelschappen van 10 of meer personen
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 18:00 tot 22:00 |
Woensdag | 18:00 tot 22:00 |
Donderdag | 18:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 18:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 22:00 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
28,50
€
Lavendel en langoustine Schotse langoustines tussen lavendel sponge-cake, eetbare bloemen en venkelcreme, basilicummayonaise
22,50
€
Schol Gegrilde schol op creme van aubergine en miso, gelakte paling, waterkers en zeebes onder luchtige knoflooksaus
26,50
€
Kalfslende en kalfszwezerik Rustig gegaarde kalfslende op creme van notensla, gelakte nootjes zwezerik tussen parmezaan, gelei van kalf en zomertruffel
24,50
€
Rode Mul Op zuurdesembrood gebakken rode mul naast mozaiek van gepofte courgette en tomaat, spinazie-kropsla salade en lauwe vinaigrette van gerookte tomaat-artisjok-laurier
Hoofdgerechten
32,00
€
Kabeljauw Zacht gegaarde kabeljauwrug onder krokante aardappel, creme van champignon de Paris en vadouvan, aardappel-prei-kerrie vichysoisse en gekonfijte shi-take
37,50
€
Wilde zeebaars en kreeft Wilde zeebaars gebakken op kruim van amandel naast zacht gegaarde kreeft, variaties van doperwtjes, gepofte ui, saus van kreeft en zeekraal
34,00
€
Franse eend Zacht gegaarde borst naast krokante bout, gepofte granen, zomerbiet en meiknol tussen vinaigrette van biet en luchtige saus van eendelever
39,50
€
Zomerree Op karkas gebraden zomerree naast crunchy cantharellen, rolletjes van spitskool en pepermunt, crumble van mais en saus ree naturel
Nagerechten (Voor de kaasselectie rekenen wij een supplement van 2,00 euro.)
16,00
€
Selectie van ecologische boerenkaasjes met huisgemaakt notenvruchten brood en sorbet van rinse appelstroop 16,00
€
Selectie van ecologische boerenkaasjes met huisgemaakt notenvruchten brood en compote van abrikozen 16,00
€
Gebraden ananas tussen gegeleerde wakame, sorbet van lychee, crumble en yoghurt 16,00
€
Frambozen tussen yuzu- eucalyptus sorbet, mint-rocks en luchtige witte chocolade 16,00
€
Souffle van aardbei en rode wijn azijn, naast een salade van aardbei, verveine en vanilleijs 16,00
€
Miserable onder geprakte bramen, olijfolie en ijs van Turkse yoghurt, creme Suisse en citrus krokant Surprise All-In menu
55,00
€
2 gangen alleen tijdens de lunch
77,00
€
3 gangen 99,00
€
4 gangen 121,00
€
5 gangen Menuprijs 90 euro
€
Canadese kreeft gegaard in mint-olie, tussen sorbet van tomaat, basilicum en mint, groene courgette en luchtige parmezaan in lobbige bouillon van geroosterde kreeft €
Variaties van Limburgse asperges tussen Zeeuwse schelpdieren, kruiden van het land en uit de zee, onder amandel-asperge saus €
Gebakken wilde zeebaars onder artisjok a la barigoule, venkel, cannelloni pasta inktvis basilicum en saus nero €
Gebraden lamsbout, zacht gegaarde rug en gestoofde lamsnek, tussen aubergine en Pu Erh thee, geitenkaas zuurdesem sandwich, sinaasappelcouscous en lamsjus €
Twee surprise desserts Lunchmenu
35,00
€
twee gangen 47,50
€
drie gangen 60,00
€
vier gangen 55,00
€
tweegangen lunch inclusief wijn, tafelwater en koffie compleet. p.p.
Mousserende wijnen
65,00
€
Besserat de Bellefon Cuvee des Moines Brut, Champagne Frankrijk Een frisse stijl Champagne, met toch wat rijpe tonen. Gezegend met een fijne kleine bubbel, maakt dit een ideaal glas om mee van start te gaan. Glas 12,00 euro.
65,00
€
Charles Heidsieck Brut Reserve, Champagne Frankrijk Doordat deze wijn een tijdje op de gistcellen heeft gerijpt, verkrijgt deze Champagnedie mooie breede, romige smaak. Dit gecombineerd met de mooie fruittonen eneen zachte, volle mousse, maakt deze wijn een genot om te drinken. Glas 12,00 euro.
35,00
€
2007 Pinot Noir Rose, Brut, Langwerth von Simmern, Rheingau Duitsland Elegante, lichte stijl mousserende Pinot Noir. Veel frisheid door het mooie klimaat in de oostenlijke Rheingau. 2007 is het 544e jaar dat dit wijnhuis een wijn op de markt gebracht heeft. Jarenlang vakmanschap blijft ook in deze wijn niet onopgemerkt. Glas 7,00 euro.
47,50
€
2005 Riesling Brut, Knipser, Pfalz Duitsland Altijd verkwikkend, niet alleen door de mousse, maar ook door de mooie zuren die deRiesling druif eigen zijn. Traditioneel gemaakte Sekt door een tophuis. Glas 9,50 euro.
Witte Wijn
25,00
€
2008 Sauvignon Blanc, Domaine Gibault, Touraine Frankrijk Afkomstig van een van de beste Sauvignon Blanc districten ter wereld en erg gebiedstypisch.Pure wijn met de karakteristieke Sauvignon aroma s van fris fruit. Verleidelijkesmaak, fris en sappig met een elegante afdronk. Glas 5,00 euro.
35,00
€
2007 Riesling Hattenheimer, Langwerth von Simmern, Rheingau Duitsland Kenmerkend voor wijnen uit de oostelijke Rheingau is dat ze uitblinken door hun frisse karakter.Zeker in deze kabinett uit het topjaar 2007 komt dit tot uiting. Dit is een bedrijf vol historie,het bestaat al sinds 1464, en de 16de generatie barron en baronnes von Simmern staan aan het roer. Een schoolvoorbeeld Riesling. Glas 7,00 euro.
37,50
€
2008 Gavi di Gavi Minaia, Nicole Bergaglio, Italie Hoewel Gavi redelijk onbekend is in Nederland, is dit wel een van de mooiste witte wijndistrictenvan Italie. De wijngaard staat daar bekend als een van Grand Cru klasse, en is helemaalbeplant met de streekdruif Cortese.De bodem bestaat voornamelijk uit kalk, waardoor je in het glas naast rondheid ook veel frisheid en mineraliteit terugvindt. Een gastronomisch breed inzetbare wijn. Glas 7,50 euro.
50,00
€
2007 Pouilly- Fuisse, Sophie Cinier, Frankrijk Een klein wijnhuis in het gebied, in het totaal maar een bezit van 2 Ha aan wijngaarden. Erg leuk hieraan is dat Sophie Cinier het werk van A tot Z bijna alleen doet. Met nadruk bijna, want haar beijaarde moeder helpt haar af en toe. Een pure volle Chardonnay met veel frisheid. Glas 10,00 euro.
45,00
€
2007 Corbieres, Chateau Ollieux Romanis Cuvee Prestige Dit wijnhuis van niveau, maakt hun witte topwijn van de typische Zuid-Franse druivenrassen: Marsanne en Roussanne. Bij een omschrijving van deze wijn te maken kom je uit op termen als: vol, rijp, geconcentreerd, fris, kruidig, complex en tevens elegant. Oftewel spanning in het glas! Glas 9,00 euro.
Rose Wijn
40,00
€
2008 Oeil de Perdrix, Chateau d Auvenir, Neuchatel Zwitserland Een lichte, elegante rose, zowel in kleur als in smaak. Deze specialiteit, Gemaakt van de Pinot Noir druif, is afkomstig van de oevers van het meer bij Neuenburg. Luek om te weten is dat de familie Grosjean al sinds 1603 eigenaar is van dit kasteeltje en er al meer dan 400 jaar wijn maakt.Ondanks dat deze wijn heel licht en subtiel is, combineert hij bij vele gerechten. Glas 8,00 euro.
Rode Wijn
40,00
€
2007 Billo, Priorat Spanje Mooie blend van een grote diversiteit aan druiven: Syrah, Grenache, Carignan en Cabernet Sauvignon. Veel complexiteit, veel smaak en toch elegantie ten top. Gemaakt door een kleine boer van zijn wijngaard Mas del Billo in Falset. Glas 8,00 euro.
37,50
€
2007 Zweigelt, Weingut Umathum, Burgenland Oostenrijk Burgenland, een gebied wat is uitgegroeid tot een mekka voor mensen die gesteld zijn op een heerlijk glas rode wijn. Een erg pure druifherkenbare stijl wijn door Josef Umathum gemaakt. Oftewel erg sappig, vol, maar toch zacht en elegant. Glas 7,50 euro.
50,00
€
2006 Dolcetto di Dogliani Siri d Jermu Pecchenino, Italie De Dolectto druif is een erg onderschatte druif in de Labghe, vaak wordt er alleen aan makkelijke drinkbare wijnen gedacht. Uiteraard kan het ook anders: veel kleur, kracht, complexiteit. Ondanks de volheid en kracht blijft de wijn goed verteerbaar. Glas 10,00 euro.
45,00
€
2006 Pinot Noir Roaring Meg Mt Difficulty, Central Ortago Nieuw Zeeland Pure Pinot Noir. Deze druif doet het vooral goed in gebieden met een niet te warm klimaat. Laat Ortago nu net helemaal zuidelijk op het zuidereiland liggen. Een van de koelste gebieden waar wijnbouw plaatsvind. Naast de mooie zuurgraad die hij hierdoor verkrijgt, ook veel vullingen karakter. Glas 9,00 euro.
Wijn met een zoetje
42,50
€
2003 Riesling Hattenheimer Mannberg, Langwerth von Simmern, Rheingau Duitsland Een volle, gerijpte auslese. Gemaakt van druiven van de beste wijngaard die dit wijnhuis in het bezit heeft. Voor deze Auslese is een strenge selectie van druiven gemaakt zodat deze wijn erg puur van smaak is. Opvallend is de frisheid die deze wijn bezit. Glas 8,50 euro.
47,50
€
2006 Trockenbeerenauslese, Zantho, Burgenland Oostenrijk Gemaakt door de topwijnbouwers Josef Umathum en Wolfgang Peck van de Winzerkeller Andau.Zantho is de oude naam voor het wijnbouwgebied Andau. Een gebied waar met veel respekt voor de natuur, deze wijn van de traditionele druif Gruner Veltliner, gemaakt wordt. Glas 9,50 euro.
57,50
€
2006 Maury, Domaine des Schistes, Frankrijk Volle, donker rode wijn helemaal gemaakt van Grenache Noir druiven. Deze zijn afkomstigvan 40 jaar oude wijnstokken uit het ruige gebied, wat tegen de Pyreneeen aan gelegen is. Een van de charmes van deze wijn is, dat je naast veel kracht en kruidigheid, veel frisheid en fruittonen ruikt en proeft. Glas 6,00 euro.
Sake
65,00
€
Junmai Ginjo, Tosa Uchushu De letterlijke vertaling van Tosa Uchushu is Space Sake. Deze naam is omdat deze sake gemaakt is met een gist die in een Russisch ruimte station ontwikkeld is. Het bijzondere is dat door deze gist,deze Tosa Uchushu, een bloemiger aroma heeft dan andere sake s.De brouwerij die deze specialiteit maakt is Tosatsuru, een van de meest gerenomeerde huizen die Japan rijk is. Glas 7,50 euro.
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Groot Jachthuis Le Marron? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Groot Jachthuis Le Marron. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Groot Jachthuis Le Marron. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.