Pasta E. Vino,
Beek
Restaurants » Italiaans
Carmine komt uit Campanie, Zuid-Italie (in de buurt van Napels) en studeerde aan de horecaschool. Hij deed in heel Italië ervaring op met koken, zelfs in Italiaanse top 100 restaurants. Toen hij in Nederland op vakantie was, was er werk in een Italiaans restaurant in Geleen. Hij bleef er een tijdje en begon in 1993 voor zichzelf.
Annegien begon in het restaurant te werken toen zij nog rechten studeerde in Maastricht. Tegenwoordig is zij niet alleen gastvrouw van het restaurant, maar ook echtgenote van Carmine - in de zomer van 2002 traden zij in het huwelijk.
Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta s maar ook aardappelen en veel verschillende groenten en kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingredienten.
Annegien begon in het restaurant te werken toen zij nog rechten studeerde in Maastricht. Tegenwoordig is zij niet alleen gastvrouw van het restaurant, maar ook echtgenote van Carmine - in de zomer van 2002 traden zij in het huwelijk.
Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta s maar ook aardappelen en veel verschillende groenten en kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingredienten.
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 18:00 tot 21:30 |
Donderdag | 18:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 18:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 18:00 tot 21:30 |
Zondag | 18:00 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Menu
43,00
€
4 gangen Menu uitleg aan tafel
52,00
€
5 gangen Surprise Menu 48,00
€
4 gangen Wildmenu uitleg aan tafel
de voorgerechten
24,00
€
Il carpaccio di manzo con carciofi freschi e tartufo nero Carpaccio van rundvlees met verse artisjokken, zwarte truffel en olijfolie
16,00
€
L insalata di piccione selvatico e zucca al balsamico Een salade met gebakken wilde duif, zoete pompoen en een dressing van aceto balsamico
18,00
€
L insalata di gamberi e scampi al limone Een gemengde salade met gebakken garnalen en langoustines en een dressing van olijfolie en citroen
15,00
€
La zuppa di cozze e pomodoro con aglio e bruschette Saute van mosselen en tomaatjes met knoflook en geroosterd brood
18,00
€
Le quaglie con animelle croccanti, funghi e sugo di volatili Gebakken kwartel en krokant gebakken kalfzwezerik geserveerd met verschillende soorten bospaddenstoelen en gevogeltesaus
16,00
€
Il rotolo di coniglio all Ischitana con olive, capperi, aglio e pomodori Warm geserveerde gevulde konijnenrug filet met olijven, kappertjes, knoflook en tomaatjes
de tussengerechten
16,00
€
I gnocchi di patate e spinaci con ragu di selvaggina Huisgemaakte pasta van aardappel en spinazie geserveerd met een ragout van wild
18,00
€
I ravioli ripieni di carciofi e gamberi con salsa al gamberetti Huisgemaakte ravioli gevuld met artisjokken en garnalen geserveerd met een jus van garnalen en room
18,00
€
I ravioli ripieni di zucca dolce con cappesante, burro fuso e prezzemolo Huisgemaakte ravioli gevuld met zoete pompoen geserveerd met gebakken Sint Jakobsschelpen, gesmolten boter en peterselie
Il risotto al tartufo nero
Risotto met geschaafde zwarte truffel (minimaal 2 personen) dagprijs
16,00
€
Le pappardelle con salsa ai funghi misti e parmigiano Brede lintpasta met verschillende soorten bospaddenstoelen en Parmezaanse kaas
de hoofdgerechten
22,00
€
La pernice bardata di pancetta con patate e rosmarino Gebakken patrijs omwikkelt met pancetta geserveerd met aardappeltjes en rozemarijn
25,00
€
Il filetto di manzo con funghi e salsa propria Gebakken tournedos met bospaddenstoelen en kalfsfond
26,00
€
La tagliata di cervo con salvia, timo, aglio, rucola e aceto balsamico Getrancheerde hertenrug filet met rucola, tijm, knoflook, salie en balsamico
24,00
€
Il branzino in crosta di patate con olio e limone Gebakken wilde zeebaarsfilet met een korstje van aardappel en een dressing van olijfolie en citroen
29,00
€
L astice con finocchi in agrodolce Hele kreeft geserveerd met zoetzure venkel (ongeveer 500 gram)
€
La sogliola alla mugnaia o limone e vino bianco Zeetong gebakken in boter en peterselie of witte wijn met citroen dagprijs
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Pasta E. Vino? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Pasta E. Vino. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Pasta E. Vino. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.