Savelberg B.V.,
Voorburg
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
In het restaurant is het heerlijk dineren of lunchen in een stijlvolle ambiance. Hotelgasten kunnen er terecht voor een rijkelijk ontbijt. Het restaurant heeft een prachtige serre, uitgerust met lichte kleuren, die associaties oproept met het beste dat het Italiaanse leven te bieden heeft. Wie op zonnige dagen liever buiten eet, kan zowel voor ontbijt, lunch of diner terecht op het terras. Het terras met uitzicht op de riante tuin behoort tot een van de mooiste terrassen van Nederland.
De keuken is geopend voor lunch en diner en voert een frequent wisselende menukaart met creatieve gerechten die het seizoen op de voet volgen. De keuken van Savelberg is klassiek georienteerd maar is altijd voorzien van een eigentijdse, typische Savelberg-signatuur. Op het menu staan klassiekers zoals de Salade van kreeft Savelberg, maar ook gerechten met trendy ingredienten uit typische wereldkeukens. Ook nieuwe bereidingstechnieken worden bij Savelberg toegepast. Niet om te imponeren, maar altijd op zo`n manier gebruikt dat het de smaak en presentatie - indachtig de Savelberg-filosofie - ten goede komt. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met uitsluitend dagverse producten van topkwaliteit afkomstig van leveranciers waarmee Savelberg de afgelopen decennia een zeer hechte relatie mee heeft opgebouwd.
De keuken is geopend voor lunch en diner en voert een frequent wisselende menukaart met creatieve gerechten die het seizoen op de voet volgen. De keuken van Savelberg is klassiek georienteerd maar is altijd voorzien van een eigentijdse, typische Savelberg-signatuur. Op het menu staan klassiekers zoals de Salade van kreeft Savelberg, maar ook gerechten met trendy ingredienten uit typische wereldkeukens. Ook nieuwe bereidingstechnieken worden bij Savelberg toegepast. Niet om te imponeren, maar altijd op zo`n manier gebruikt dat het de smaak en presentatie - indachtig de Savelberg-filosofie - ten goede komt. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met uitsluitend dagverse producten van topkwaliteit afkomstig van leveranciers waarmee Savelberg de afgelopen decennia een zeer hechte relatie mee heeft opgebouwd.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 12:00 tot 21:00 |
Woensdag | 12:00 tot 21:00 |
Donderdag | 12:00 tot 21:00 |
Vrijdag | 12:00 tot 21:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 21:00 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
32,50
€
Les queues de langoustines a la vapeur et salade de printemps, vinaigrette aigre-douce et creme de langoustines Gestoomde langoustines met knapperige voorjaarssalade, zoetzure dressing en langoustineroom
32,00
€
La salade de homard `savelberg` (deux personnes) Salade van kreeft met artisjokharten, groene boontjes, eendenlever en truffel (per twee personen)
28,00
€
La terrine et le beignet de foie gras d`oie au de brioche et chutneys de sauternes et d`oranges Terrine en beignet van ganzenlever met briochebrood en chutneys van sauternes en sinaasappel
38,50
€
Aquitaine caviar (15 gr.) a la salade de pommesde terre tiede, jaune d`oeuf cuit a 67 degrees et beurre brun au citron, lardons et ciboulette Aquitaine kaviaar (15 gr.) Met lauwwarme aardappelsalade, op 67 graden gegaard eidooiertje en bruine boter met citroen, spekjes en bieslook
23,50
€
Huitres gillardeau au lard de ventre braisse et creme d`avocat aux epinards hollandaises Gillardeau oester met zacht gegaard buikspek, creme van avocado en hollandse spinazie
29,50
€
Asperges de limburg grillees au jambon et epauledu porc iberico et mousse aux amandes Gegrilde limburgse asperges met ham en schouder van het iberico varken en mousse van amandel
Les poissons et les crustaces
52,00
€
Filet de saint pierre prepare a l`arrete aux carottes, son jus a l`estragon Op de graat gebraden zonnevis met bospeen, venkel en opperdoezer ronde aardappel, braadjus met dragon
45,00
€
Homard braise et laitues aux petits pois, gnocchi, fromage parmesan et sauce cremeuse d`homard Zacht gegaarde kreeft met romige kropsla en erwtjes, aardappel gnocchi, geschaafde parmezaanse kaas en kreeften cremesaus
38,00
€
La morue sautee et tartare des tomates sechees, nouilles fraiches, consomme des tomates et creme aux tomates Droog gebakken kabeljauw met tartaar van gedroogde tomaat, verse pasta, tomatenbouillon en tomatenroom
54,00
€
Le blanc de turbot de la mer du nord grilleaux asperges de limburg, petits oignons et sauce cremeuse aux girolles Gegrilde tarbot met limburgse asperges, zilveruitjes en romige bospaddenstoelensaus
La volaille et la viande
52,00
€
Agneau de kampen saute aux asperges de limburg, pommes de terres fondantes et l`ail caramelise, jus d`agneau Gebraden kamper lamsrug met limburgse asperges, gecaramelliseerde knoflook, fondant aardappel en lamsjus
42,00
€
Canard de veluwe prepare sur la carcasse aux jets de navet, beignet de sa cuisse et son jus aux eglantines (2 personnes) Op het karkas gebraden veluwse eend met raapsteeltjes, beignet van het boutje en eigen jus met rozenbottels (2 pers.)
45,00
€
Le ris de veau saute et qunoa, lardons et pignons de pins, citron mi-sale, girolles et jus de veau Krokant gebakken kalfszwezerik met qunoa, spekjes, pijnboompitten en gezouten citroen, bospaddenstoeltjes en kalfsjus
48,00
€
Coeur de filet de bœuf grille, compote d`oignons de cevenne, echalote faite grillee, pomme de terre au four et jus au vin rouge Gegrilde ossenhaas, compote van cevenne uien, gepofte sjalot en aardappeltje uit de oven met rode wijnjus
Desserts
15,00
€
Soupe de babaco aux mures et myrtilles et sorbet au yaourt a l`huile d`olives Bramen en bosbessen in een soep van babaco met sorbet van yoghurt en olijfolie
15,00
€
Mille-feuille sucre aux framboises, meringue italienne au citron vert et glace a la vanille Gesuikerd bladerdeeg met frambozen, eiwitschuim met limoen en vanilleroomijs
15,00
€
Le souffle chaud de fromage blanc, compote d`abricots et sorbet a l`abricot Souffle van franse kwark, compote en sorbet van abrikozen
15,00
€
Tarte aux cerises limbourgeoise au sabayon de `kriek` et sorbet a la cerise Limburgse kersen kruimelvlaai met sabayon van kriekbier en kersensorbet
15,00
€
Tartelette de chocolat noir, parfait d`espresso et meringage d`avelines Taartje van pure chocolade, espressoparfait en schuim van hazelnoten
15,00
€
L`assortiment de fromages de la maison ceneri a cannes Selectie kazen uit eigen affineerkast, geleverd door céneri uit cannes
Menu`s
58,00
€
Menu dejeuner 3-Gangen menu lunch specialiteiten
79,00
€
Menu savelberg 4-Gangen menu dag specialiteiten
65,00
€
Menu vegetarien 4-Gangen menu dag specialiteiten
110,00
€
Menu gourmet 7-Gangen gastronomisch diner
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Savelberg B.V.? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Savelberg B.V.. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Savelberg B.V.. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.