Nederlanden,
Vreeland Aan De Vecht
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Op een adembenemende plek aan de Vecht in Vreeland bevindt zich Sandton Restaurant Hotel De Nederlanden, gevestigd in een monumentaal pand op een pittoresk plekje. Gelegen Op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht), is De Nederlanden een perfectie locatie voor lunch, diner, overnachting of vergadering.
Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn gastvrouw Caroline Berends bezorgen u een heerlijk verblijf. Geniet van de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelin-ster bekroonde keuken. Kom tot rust in de prachtige, met Mulberry gedecoreerde, kamers met uitzicht op de Vecht.
Patron Cuisinier Wilco Berends heeft met zijn keukenbrigade een Michelin ster. De keuken wordt gekenmerkt door dagverse producten die de verschillende seizoenen te bieden hebben en een kookstijl die zich ondanks het veelal geraffineerde smaakpalet, bijna als 'naturel' laat kenmerken. Samen met sous chef Bas Verheul streeft hij elke dag naar constante kwaliteit.
Van onze 10 luxe hotelkamers, waaronder 2 junior-suites,hebben een aantal uitzicht over de Vecht en zijn voorzien van alle gemakken.
We kijken uit naar uw bezoek.
Met culinaire groet,
Wilco & Caroline Berends
Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn gastvrouw Caroline Berends bezorgen u een heerlijk verblijf. Geniet van de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelin-ster bekroonde keuken. Kom tot rust in de prachtige, met Mulberry gedecoreerde, kamers met uitzicht op de Vecht.
Patron Cuisinier Wilco Berends heeft met zijn keukenbrigade een Michelin ster. De keuken wordt gekenmerkt door dagverse producten die de verschillende seizoenen te bieden hebben en een kookstijl die zich ondanks het veelal geraffineerde smaakpalet, bijna als 'naturel' laat kenmerken. Samen met sous chef Bas Verheul streeft hij elke dag naar constante kwaliteit.
Van onze 10 luxe hotelkamers, waaronder 2 junior-suites,hebben een aantal uitzicht over de Vecht en zijn voorzien van alle gemakken.
We kijken uit naar uw bezoek.
Met culinaire groet,
Wilco & Caroline Berends
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 12:00 tot 21:30 |
Woensdag | 12:00 tot 21:30 |
Donderdag | 12:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 12:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 18:00 tot 21:30 |
Zondag | 12:00 tot 21:00 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
23,00
€
Noordzeekrab salade met krokante sesam, een vinaigrette van sinaasappel, rode grapefruit, limoen, soja en oester
24,00
€
Hertenbout Pastrami met eendenlevercroutons, artisjok, grotchampignons en kruidkoek crostini, chutney van Vreelandse bessen
29,00
€
3 x Langoustine Langoustine met avocado, limoen en tomaat Langoustine met sparerib, krokant spek en jus van sparerib Geplette langoustine met auberginecompote en dragon
21,00
€
Artisjok A la barigoule, gegaard en geserveerd met rode ui, Villa Manodori balsamico en olijven tapenade
Warme voor- of tussengerechten
23,00
€
Coquille gebakken met romige quinoa, paddenstoelen, gekonfijte Baambrugs varkenswang, truffel en gerookt merg
23,00
€
Snoekbaars `uit de Vecht, à la meunière bereid met knolselderij, rode biet, nootjes en saus van gerookte paling
Menu du chef
Menu du chef
Een wisselend menu samengesteld uit de prachtige ingrediënten van het seizoen
65,00
€
4 gangen 38,00
€
Bijpassende wijnen 4 glazen
72,50
€
5 gangen 47,50
€
Bijpassende wijnen 5 glazen
80,00
€
6 gangen 57,00
€
Bijpassende wijnen 6 glazen
Menu De Nederlanden
85,00
€
Menu De Nederlanden
Noordzeekrab
salade met krokante sesam, een vinaigrette van sinaasappel, rode grapefruit, limoen, soja en oester
Zeeduivel
gegrild, met verse pasta, tomaat, paprika en een saus van bosui en steranijs
Griet
gesmoord in champagne met schelpdieren, haringkuit, limoen, venkel en gnocchi
Duif
uit de Anjou, gebraden met gepocheerde vijgen, gevogeltekaantjes, polenta en gesauteerde eendenlever
Souffle
Souffle van vanille en kwark met magnoliaroomijs
47,50
€
Wijnarrangement op basis van 5 glazen Hoofdgerechten
39,00
€
Zeetong op de graat bereide filets met bospaddenstoelen, gebakken eendenlever, krokante aardappel en eigen jus
36,00
€
Zeeduivel gegrild, met verse pasta, tomaat, paprika en een saus van bosui en steranijs
36,00
€
Griet gesmoord in champagne met schelpdieren, haringkuit, limoen, venkel en gnocchi
38,00
€
Duif uit de Anjou, gebraden met gepocheerde vijgen, gevogeltekaantjes, polenta en gesauteerde eendenlever
39,00
€
Ree filet en bout met kweeappel en peer, rodekool, schorseneren, aardappelflensjes en saus met kruidkoek
36,00
€
Runderrib/Zwezerik Runderrib langzaam gegaard en geglaceerd in maderasaus en krokant gebakken zwezerik, knolselderij en mousseline met violet mosterd
Desserts
14,00
€
Alle desserts
Souffle
van vanille en kwark met magnolia-roomijs
IJs
huisgemaakt, verschillende soorten met bijpassend garnituur
Irish coffee
Luchtige mousse van koffie en whiskey met roomijs en cacao
Van de chef
Dessert van het menu du chef
20,00
€
Kaas Keuze van onze kaaswagen met roggebrood, crackers en vruchtenbrood
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Nederlanden? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Nederlanden. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Nederlanden. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.