Christophe,
Amsterdam
Restaurants » Frans
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 18:00 tot 22:30 |
Woensdag | 18:00 tot 22:30 |
Donderdag | 18:00 tot 22:30 |
Vrijdag | 18:00 tot 22:30 |
Zaterdag | 18:30 tot 22:30 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
gerechten
12,00
€
3 Umami oesters op ijs 20,00
€
Knolselderijsoep met in truffeltapenade gegaard kalfstaartstuk en pijnboompitjes 19,00
€
Terrine van octopus met kropsla, verse ansjovis en puree van gedroogde tomaten, toast van zeewierbrood 18,00
€
Fondant van geconfijte aubergine met een coulis van tomaat en sinaasappel, salade van verse kruiden 22,00
€
Terrine van in Jurancon wijn gemarineerde eendenlever en Sichuanpeper compote van vijgen en een gelei van Jurancon wijn 21,00
€
Canneloni van Wagyu pekelvlees met wortelgroenten, tauge, gekonfijte citroen gerookte amandelen, Romeinse sla en worteldressing 31,00
€
Gebakken roodbaarsfilet met gekonfijte venkel, zwarte olijven en dille, polenta met Beaufort kaas, groene mosterdsaus 34,00
€
Gebraden grietfilet met langoustine en compote van Cevennes uien, spinazie, truffelaardappelpuree, balsamicodressing met kruiden 46,00
€
Zeekreeft met verse cocobonen, paprika, koriander, Piment d Espellette 33,00
€
2 bereidingen van hertensukade, gebakken en gebraiseerd,met rode kool en Lardo di Colonatta, topinambours 29,00
€
Nage van rode bieten met groenten van de markt en verse kruiden 32,00
€
In ganzenvet gepocheerd wilde ganzenborst met pompoenpuree en gekonfijte aubergine, wildragoutkroketje en bospaddenstoelensaus 10,00
€
Mesclun salade 10,00
€
Salade van witlof en waterkers 16,00
€
Kaasplateau 12,00
€
Creme brulee met earl grey thee en sinaasappel 12,00
€
Amandine met gepocheerde peer en rozemarijn, citroenpeper-roomijs 12,00
€
In honing gebraden verse vijgen met tijmroomijs 12,00
€
Nougat glace met pistache en amandelen, coulis van duindoornbessen 13,00
€
Marbre van chocolade en chicorei met praline, Menu
66,00
€
Menu Christophe In vanilleolie gemarineerde heilbotfilet met gele en rode biet en croutons van anijsbrood. Gebakken coquille st. Jacques op een bloemkoolcrememet zoetzure komkommer en kerrieolie in een garnalenbouillon. Gebraden patrijs met kastanjes, eendenlever, boleten en gecarameliseerde appel, saus van 8 specerijen en Calvados. Amandine van peer met rozemarijn, citroenpeper-roomijs
46,00
€
Petit menu Kikkerbilletjes met zuring en champignons a la creme, knoflookchips en amandelen. Gebakken rode mulfilet met artisjok en barrigoule, tomaat en jus van artisjok. Nougat glace met pistache en almandelen, coulis van duindoornbessen
36,00
€
Menu du marche Dagelijks wisselend 3 gangen menu. dinsdag t/m vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur te bestellen
Menu s voor groepen vanaf 10 personen
56,00
€
Menu 1 Bouillabaisse met mulfilet, gekonfijte venkel en tomaat, croutons en rouille. Gebakken eendenborst met meiknol en fondant aardappeltjes, jus van eend met zwarte olijven. Nougat glace met een salade van fruit en vanille. Prijs per persoon
66,00
€
Menu 2 Salade van gepofte paprika, rucola en een gepocheerd ei, gefrituurde kappertjes en pijnboompitjes. In citruspeper gebakken zalmmoot met groene asperges en courgette, jus van schelpdieren met olijfolie. Gebraden lamscarre met een korst van olijven en basilicum, couscous, saus van ratatouille. Tartefine van appel met karamel-Fleur de selroomijs. Prijs per persoon
71,00
€
Menu 3 Presse van rogvleugel met gekonfijte rode- en gele paprika, tapenade van tomaat. In melk gepocheerde grietfilet met een tartaar van oesters en zeewier, wilde spinazie en saus van Noilly prat. Gebraden ossenhaas met merg, gekonfijte aubergine en venkel, La ratte aardappelpuree en een rode wijn saus. Creme brulee met honing en saffraan. Prijs per persoon
76,00
€
Menu 4 Maisflensje gevuld met Kingkrab en dragonmayonaise, dressing van gepofte paprika en alikruiken. Nage van coquilles st. jacques en kreeft met sinaasappel en saffraan. Gebakken wilde zeebaarsfilet met brandade van kabeljauw en gekonfijte tomaten, antiboise-saus.Geroosterde ananas met vanille, citroen-basilicumsorbet. Prijs per persoon
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Christophe? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Christophe. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Christophe. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.