Negenmannen,
Boxtel
Restaurants » Frans
Het restaurant bestaat in haar huidige vorm al ruim 20 jaar, maar staat sinds 2001 onder de vakkundige leiding van Jos Hermans.
Aan de linkerzijde van uw scherm vindt u een overzicht van onze uitgebreide menukaart, die tevens is uitgebreid met een menukaart in het kader van streekfestival Het Groene Woud. Als eerste restaurant dat aangesloten is bij Het Groene Woud garanderen wij eerlijke producten uit de regio, waarbij kwaliteit, smaak en het voortbestaan van regionale culinaire tradities behouden worden.
Naast een (h)eerlijk diner, kunt u bij ons restaurant ook terecht met grote gezelschappen, en tevens voor catering, die uiteraard met dezelfde zorg en aandacht voor u wordt bereid. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Onze wijnen en menu s zijn te vinden op onze site.
Lunch: Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 - 14.30 uur
Voor grotere gezelschappen en/of vergaderingen wijken wij graag af van onze openingstijden
Aan de linkerzijde van uw scherm vindt u een overzicht van onze uitgebreide menukaart, die tevens is uitgebreid met een menukaart in het kader van streekfestival Het Groene Woud. Als eerste restaurant dat aangesloten is bij Het Groene Woud garanderen wij eerlijke producten uit de regio, waarbij kwaliteit, smaak en het voortbestaan van regionale culinaire tradities behouden worden.
Naast een (h)eerlijk diner, kunt u bij ons restaurant ook terecht met grote gezelschappen, en tevens voor catering, die uiteraard met dezelfde zorg en aandacht voor u wordt bereid. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Onze wijnen en menu s zijn te vinden op onze site.
Lunch: Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 - 14.30 uur
Voor grotere gezelschappen en/of vergaderingen wijken wij graag af van onze openingstijden
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 17:30 tot |
Woensdag | 17:30 tot |
Donderdag | 17:30 tot |
Vrijdag | 17:30 tot |
Zaterdag | 17:30 tot |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
14,50
€
Dun gesneden Schotse zalm, ingerold met zeeduivel, waarbij een compote van tomaat en dragon. Hierop wat rucola en een dressing van verse groene kruiden 14,50
€
Gemarineerde kalfslende met zoet-zure winterwortel, courgettelinten, gedroogde courgette en een frisse salade met dressing van rode wijn 8,00
€
Bouillon van haas waarin een taartje van gestoofde hazenbout. Het geheel in een wekpotje geserveerd met fijn gesneden rauwe groenten 15,00
€
Scampi s op een bedje van preilintjes, overgoten met een schuim van kokos en gember 15,00
€
Wilde duif op een bedje van zoete witlof en een jus van peperkoek 15,00
€
Steak tartare van hert met een warm vijgje omwikkeld met kinnenbakspek. Hierbij wat rode koolzout en gefrituurde pastinaken 7,00
€
Licht gebonden soep van zuurkool, waarin een taartje van huisgemaakte grove mosterd en gestoofde varkenhieltjes Hoofdgerechten
23,50
€
Filet van zeebaars met een puree van pastinaak, chinese kool en een beurre blanc van gerookt spek 37,50
€
Vier bereidingen van kreeft Bitterbal van kreeft en risotto,Kreeft in tempurabeslag met een zachte kerrie beurre blanc,Gegrilde kreeft met een saus van champagne,Gepocheerde kreeft met een chutney van mango en sjalotjes
24,50
€
Filet van zeewolf, onder een korstje van broodkruim en basilicum. Hierbij bospeen en een beurre blanc van witte port 24,50
€
Filet van duinfazant waar overheen licht gesmolten ganzenlever. Erbij gebakken oesterzwammen en een jus van laurier 26,50
€
Hazenrugfilet met een puree van spruitjes, wat uitgebakken kinnenbakspek, aardappelrosti s,en een wildjus met een vleugje kaneel 24,50
€
Hertenrugfilet met gebakken paddenstoelen, mousseline van truffel, stoofpeertje en een jus van jeneverbessen 27,50
€
Ossenhaas van Simmenthalerrund met gekaramellisseerde sjalotten en een saus van spelt-stout-bier 24,00
€
Zacht gegaard kalfsstaartstuk met schorseneren, peterselie-aardappel-balletjes begeleid met een saus van salie Desserts
8,00
€
Huisgemaakte strudel van appel en zwarte pruimen waarbij een saus van karamel en ijs van karnemelk 8,00
€
Peertje, gestoofd met vanille en kaneel, geserveerd in een wekpotje en begeleid met ijs van kaneel 8,00
€
Zoete boomtomaat met hangop en ijs van Cantuccini 8,50
€
Creme brulee met speculaaskruiden en ijs van speculaas 12,50
€
Uitgebreide keuze van onze kaaswagen met Europese kaassoorten en zijn garnituren 9,00
€
Tarte a Tin van vijgen waarbij ijs van vijgen bereiding ongeveer 20 minuten)
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Negenmannen? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Negenmannen. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Negenmannen. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.