Promers,
Naarden
Restaurants » Frans
Patron Cuisinier Albert Moorlag (1971) heeft in Promers een heel eigen kookstijl ontwikkeld Ik hou van de klassieke Franse en Italiaanse keuken met hier en daar een oosters tintje. Eigenlijk maak ik van alles en nog wat, als het maar vers is. Tarbot, snoekbaars, duif, kreeft, ik verwerk het ons dagelijks wisselende Les Jeunes Restaurateurs verrassings menu. Albert Moorlag is trots op zijn restaurant. En dat mag ook, want Promers is apart.
Lunch op aanvraag.
Onze wijnkaart is te vinden op onze site.
Lunch op aanvraag.
Onze wijnkaart is te vinden op onze site.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 20:00 tot |
Dinsdag | 20:00 tot |
Woensdag | 20:00 tot |
Donderdag | 20:00 tot |
Vrijdag | 20:00 tot |
Zaterdag | 20:00 tot |
Zondag | Op afspraak |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
15,00
€
Gegrilde coquilles met fondue van tomaat, gegrilde groene asperges en kletskop van oudekaas.
14,00
€
Sashimi van wilde zeebaars met zoet-zuur van lentegroenten, chips van ansjovis en nieuwe aardappel.
14,00
€
In specerijen geroosterde tonijn met gerookte appel, in truffelvinaigrette gemarineerde tuinboontjes en schuim van rode biet.
13,00
€
Salade Promers kruidenrijke salade met gekonfijte kalfswang, ravigotesaus en truffelcroutons.
14,00
€
Consomme van tomaat en Hollandse garnalen met rauwe shi i take, wilde spinazie en ravioli van king crab.
18,00
€
In peterseliekruim gebakken langoustines en torchon van eendenlever met dragonmayonaise en salade van appel en tuinboontjes.
Hoofdgerechten
26,00
€
Noordzee tongfilet gegrild, met Hollandse asperges, aardappel knodel en kreeftensaus.
24,00
€
Wilde zeebaars op de huid bereid, met ragout van zomergroenten, merg en kalfszwezerik.
23,00
€
Rode mul In olijfolie gegaard, met risotto van saffraan en zwarte gedroogde olijven.
25,00
€
Tournedos Rossini gebraden ossenhaas, op crouton met eendenlever en truffel.
23,00
€
Lamsbout uit de oven, met spicey cous cous, kummeltomaat en sauce vierge.
48,00
€
Cote de Boeuf voor 2 personen met groene salade, frieten en truffelmayonaise.
Nagerechten
9,50
€
Panacotta van witte chocolade met rabarbercompote en sorbet van frambozen.
9,50
€
IJskoude rood fruitsoep met rood zomerfruit, yoghurtrommijs en mini pavlova s.
9,50
€
Pure chocolade ganachetaart met schuim van bramen en een yoghurtmeloenijs.
8,50
€
Verrassingsdessert het dessert van ons Les Jeunes Restaurateurs verrassingsmenu.
15,00
€
Grand dessert per persoon als u eens alle desserts wilt proeven, minimaal 2 personen.
Kazen
10,00
€
Tarte Tatin van peer met tallegio en basilicumijs bereidingstijd 15 min
10,00
€
Diverse boerenkazen van rauwe melk en geaffineerd door Bourgondisch life style.
Mei maand kreeftenmaand
35,00
€
3 gangen menu €
Beignets van kreeft en truffel met vinaigrette van tuinboontjes en citrus.
€
Risotto van kreeft en doperwten met gegrilde Hollandse asperges.
€
Halve geroosterde canner kreeft met pepperonata en basilicum ravioli s.
Les Jeunes Restaurateurs prestigemenu
39,00
€
3 gangen menu 17,50
€
3 gangen wijnarrangement 49,00
€
4 gangen menu 23,00
€
4 gangen wijnarrangement 59,00
€
5 gangen menu 29,50
€
5 gangen wijnarrangement Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Promers? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Promers. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Promers. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.