Restaurant Vesters,
Nijmegen
Restaurants » Frans
Onze formule is simpel: geen echte kaart, maar een menu met acht op elkaar afgestemde gerechten. We streven er naar om afgewogen keuzes te maken tussen traditie en vernieuwing, zowel in de keuken als in het restaurant. Er moet een sfeer hangen waarin mensen zich niet opgeprikt voelen. De gerechten zijn goed en aards. De bijpassende wijnen, en de persoonlijke bediening zorgen ervoor dat mensen ontspannen en onbezorgd kunnen genieten.
Wij hebben een keuken die geïnspireerd wordt door onze culinaire erfenis; de volkskeuken. Of die nou uit Nijmegen, Frankrijk of Italië komt. Het gaat om het soort eten wat is ontstaan doordat slimme en ondernemende mensen, met weinig geld, en zeker niet altijd met de mooiste spullen voor handen toch het allerbeste probeerden te maken van wat er was. Ik voel een soort eerbied en een persoonlijke liefde voor de "nasty bits." De pezige, taaie en glibberige delen die kapitaalkrachtigen over lieten voor de rest, en die door de bekwame handen van een kok of een oma, tot iets voedzaams, en op een magische manier tot iets lekkers werden getransformeerd; generaties lang.
Maar we zijn ook nieuwsgierig naar nieuwe ingrediënten en technieken. Naar andere mensen met hun eigen oplossingen en vindingen; of naar de magie van een drie-sterrentent met die altijd aanwezige, vreemde mix van talent, luxe, en exclusiviteit. Alles wat met liefde gedaan wordt is mooi en daarom kun je inspiratie overal vandaan halen.
In de manier waarop wij doen ons werk doen, komt vooral tot uiting dat we niet zozeer streven naar foutloosheid, naar iets wat compleet of af moet zijn; maar vooral dat we op zoek zijn naar een soort balans van het moment. De balans tussen traditie en vernieuwing.
Wij hebben een keuken die geïnspireerd wordt door onze culinaire erfenis; de volkskeuken. Of die nou uit Nijmegen, Frankrijk of Italië komt. Het gaat om het soort eten wat is ontstaan doordat slimme en ondernemende mensen, met weinig geld, en zeker niet altijd met de mooiste spullen voor handen toch het allerbeste probeerden te maken van wat er was. Ik voel een soort eerbied en een persoonlijke liefde voor de "nasty bits." De pezige, taaie en glibberige delen die kapitaalkrachtigen over lieten voor de rest, en die door de bekwame handen van een kok of een oma, tot iets voedzaams, en op een magische manier tot iets lekkers werden getransformeerd; generaties lang.
Maar we zijn ook nieuwsgierig naar nieuwe ingrediënten en technieken. Naar andere mensen met hun eigen oplossingen en vindingen; of naar de magie van een drie-sterrentent met die altijd aanwezige, vreemde mix van talent, luxe, en exclusiviteit. Alles wat met liefde gedaan wordt is mooi en daarom kun je inspiratie overal vandaan halen.
In de manier waarop wij doen ons werk doen, komt vooral tot uiting dat we niet zozeer streven naar foutloosheid, naar iets wat compleet of af moet zijn; maar vooral dat we op zoek zijn naar een soort balans van het moment. De balans tussen traditie en vernieuwing.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 18:00 tot |
Woensdag | 12:00 tot |
Donderdag | 12:00 tot |
Vrijdag | 12:00 tot |
Zaterdag | 12:00 tot |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Vesters? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Vesters. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Vesters. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.