Restaurant Bridges,
Amsterdam
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Een jaar kenmerkt zich door seizoenen die in veel opzichten van elkaar verschillen, maar twee dingen hebben ze in elk geval met elkaar gemeen: ze zijn razendsnel afgelopen en staan in een oogwenk weer voor de deur. Dat is ook het geval met de winter, het seizoen vol feestdagen in december. Bij Sofi tel Legend The Grand Amsterdam proberen we deze dagen zo bijzonder mogelijk te maken voor onze gasten. Daarom bieden wij u allerlei speciale acties en evenementen. Wij hopen u dan ook gedurende de winter te mogen begroeten in ons prachtige, gerenoveerde hotel en ons restaurant Bridges. Wij verheugen ons op uw komst.
VIS
Bij Bridges draait het om vis. De beste vissoorten, altijd en alleen uit het juiste seizoen. Wij bieden u een brede selectie aan verse vis en zeevruchten, zowel in ons restaurant als in de Raw Bar. Van oesters, kreeftsandwiches en delicate vistartaar tot kraakverse vis. Bereid terwijl u toekijkt. Naast het restaurant kunt u ook prive en exclusief dineren in de Private Lounge met uitzicht op de Vinotheque, het geklimatiseerde domein waar de sommelier de wijnen proeft en selecteert. Ook de compleet vernieuwde binnentuin is een fijne omgeving om culinair te genieten en te ontspannen.
FILOSOFIE
De filosofie van chef Aurelien Poirot is om per gerecht slechts enkele verse ingredienten toe te voegen aan de vis, om de smaak en het karakter van de vis perfect tot zijn recht te laten komen. De gerechten behouden zo hun puurheid en zijn licht verteerbaar bovendien. Vooral lokale, biologische groenten maken het gerecht compleet.
WIJN
In de Vinotheque proeft en selecteert sommelier Hans Tuin de wijnen. Hij schenkt speciaal door hem samengestelde wijnarrangementen en vintage champagnes. U kunt de meeste wijnen ook per glas bestellen.
VIS
Bij Bridges draait het om vis. De beste vissoorten, altijd en alleen uit het juiste seizoen. Wij bieden u een brede selectie aan verse vis en zeevruchten, zowel in ons restaurant als in de Raw Bar. Van oesters, kreeftsandwiches en delicate vistartaar tot kraakverse vis. Bereid terwijl u toekijkt. Naast het restaurant kunt u ook prive en exclusief dineren in de Private Lounge met uitzicht op de Vinotheque, het geklimatiseerde domein waar de sommelier de wijnen proeft en selecteert. Ook de compleet vernieuwde binnentuin is een fijne omgeving om culinair te genieten en te ontspannen.
FILOSOFIE
De filosofie van chef Aurelien Poirot is om per gerecht slechts enkele verse ingredienten toe te voegen aan de vis, om de smaak en het karakter van de vis perfect tot zijn recht te laten komen. De gerechten behouden zo hun puurheid en zijn licht verteerbaar bovendien. Vooral lokale, biologische groenten maken het gerecht compleet.
WIJN
In de Vinotheque proeft en selecteert sommelier Hans Tuin de wijnen. Hij schenkt speciaal door hem samengestelde wijnarrangementen en vintage champagnes. U kunt de meeste wijnen ook per glas bestellen.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 06:30 tot 23:00 |
Dinsdag | 06:30 tot 23:00 |
Woensdag | 06:30 tot 23:00 |
Donderdag | 06:30 tot 23:00 |
Vrijdag | 06:30 tot 23:00 |
Zaterdag | 06:30 tot 23:00 |
Zondag | 06:30 tot 23:00 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Bridges? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Bridges. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Bridges. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.