Recept: Zomerse aardappelsalade met brie

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

8 kleine tomaten
200 g brie 60+
6 eetlepels zonnebloemolie
1 zak krieltjes (600 g)
1 ui, gesneden
1 groene paprika, gesneden
1 eetlepel Franse mosterd

Bereidingswijze van het recept

  1. Tomaatjes wassen.

  2. Brie in plakken snijden.

  3. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten.

  4. Krieltjes 12 minuten bakken.

  5. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten omscheppend bakken.

  6. Tomaatjes toevoegen en nog 2 minuten bakken.

  7. Klop een dressing van de rest van de olie met mosterd, zout en peper naar smaak.

  8. Dressing door aardappelmengsel scheppen.

  9. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.