Recept: Pommes duchesse
Recept informatie
Bereidingstijd:
5 minuten wachttijd 20 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
2 bakjes aardappelpuree (450 g)
50 g pittige kaas (bijv. oude of parmezaanse), geraspt
4 eetlepels verse peterselie (zakje 30 g), fijngesneden
2 eetlepels boter
50 g pittige kaas (bijv. oude of parmezaanse), geraspt
4 eetlepels verse peterselie (zakje 30 g), fijngesneden
2 eetlepels boter
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Meng de aardappelpuree met de kaas en de peterselie en doe dit mengsel in een spuitzak.
Spuit kleine torentjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verwarm de boter 10 seconden in de magnetron.
Bedruppel de aardappeltorentjes dun met de gesmolten boter en bak ze in de oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin.
Draai de oven uit als ze te donker kleuren en houd ze in de oven warm, eventueel met de deur op een kier.